Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 16:08

Παίκτης της Λάβας και επίσημα ο Νικολάου

NOMIKOS NIKOLAOU STEFANAKIS

Ένα από τα πρώτα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού έλαβε τέλος πριν λίγα λεπτά, καθώς ο Χρήστος Νικολάου, έβαλε την υπογραφή του στο δελτίο μεταβολών της Λάβας και πλέον λογίζεται ως παίκτης της ομάδας από το Εμπορείο.

Οι υπεύθυνοι του τιμ των μεταγραφών Μανόλης Νομικός και Γιώργος Στεφανάκης, συναντήθηκαν με τον ποδοσφαιριστή στο γνωστό παραλιακό της Περίσας Waves, συζήτησαν, τα βρήκαν σε όλα, βάζοντας στο οπλοστάσιο της Λάβας μία πολύτιμη NIKOLAOY KEFALIAπροσθήκη ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α΄κατηγορία.

Ο Χρήστος Νικολάου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε συνεργαζόμενες ακαδημίες με τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Ένωση Αγίων Αναργύρων, όπου αγωνίστηκε επί σειρά ετών, έχοντας αρκετές συμμετοχές και στη Δ΄εθνική. Η συνέχεια γνωστή, καθώς ο παίκτης ήρθε στη Σαντορίνη για λογαριασμό της Θύελλας και στη συνέχεια αγωνίστηκε για κάποιους μήνες στον Πανθηραϊκό.

Ικανοποίηση

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του στη νέα του ομάδα ο Χρήστος Νικολάου τόνισε στο S.C: ''Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ με την Λάβα και θα είμαι και εγώ κομμάτι της σοβαρής προσπάθειας που κάνουν οι άνθρωποι της διοίκησης. Επίσης με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΟ Σύρου, που με προσέγγισαν, με πολύ όμορφο τρόπο''.

Η νακοίνωση

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποδοσφαιστη Χρήστου Νικολαου ο οποιος μεχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανθηραικου .
Τον καλοσωρισουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια χρονια με υγεία και επιτυχίες .

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares