Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 15:18

Δύναμη στον ''άξονα'' με Σελιστάι η Λάβα

Σε ακόμα μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε πριν λίγο η Λάβα Εμπορείου που ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην μέσο του Καρτεράδου, Μπεκίρ Σελιστάι, βάζοντας ακόμη ένα ισχυρό όπλο στο οπλοστάσιο του Αντώνη Καντζέλη.


Ο 27χρονος μέσος που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες της θέσεις της μεσαίας γραμμής, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια που θα κάνει η Λάβα για μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.
Η συμφωνία με τον παίκτη έγινε στο γνωστό cafe της Σαντορίνης ''diverso'', χορηγό της ομάδας, παρουσία των δύο από τους υπευθύνους των μεταγραφών, τον Μανόλη Νομικό και τον Γιώργο Στεφανάκη, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται πολύ κοντά στο να ανακοινώσουν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές.
Ο Σελιστάι, αμέσως μετά την υπογραφή του στην ομαδα του Εμπορείου, δήλωσε:
''Ήρθα στη Λάβα να βοηθήσω την ομάδα, καθώς γνωρίζομαι με όλα τα παιδιά εδώ και εφόσον ζήτησαν την βοήθεια μου από την διοίκηση, θέλησα να πω το ναι και με την ευκαιρία να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό. βλέπω ότι η διοίκηση της Λάβας θέλει να κάνει κάτι καλό και μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου ώστε η ομάδα να σταθεί καλά στην Α΄κατηγορια''.

Η ανακοίνωση

Με μεγαλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Μ.Σελισται που μεχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Καρτεραδου. Τον καλοσωρισουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια χρονια γεμάτη υγεία και επιτυχίες . Ευχαριςτουμε τον χορηγό μας Diverso cafe καθως και την διοίκηση του ΑΟ Καρτεραδου για την συνεργασια!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares