Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 19:46

Τα μοιράστηκαν όλα ΑΟ Μυκόνου και Πανναξιακός [pics]

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς που άνοιξε την αυλαία της Α' κατηγορίας Κυκλάδων για τη φετινή χρονιά.

ΑΟ Μυκόνου και Πανναξιακός μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι με την οργάνωση και την σοβαρότητα που απέδειξαν,  οι φίλαθλοι τους μπορούν να περιμένουν πολλά από αυτές.

Ανάμεσα στην καλύτερη κατοχή και κυκλοφορία της Μυκόνου, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο και των πιο ξεκάθαρων φάσεων που είχε ο Πανναξιακός στον αγώνα, η ζυγαριά οδηγείται στη μέση και γι αυτό το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Ο ΑΟ Μυκόνου μπορεί να ήταν η ομάδα που κέρδισε στο ποσοστό κατοχής της μπάλας, όμως ο Πανναξιακός ήταν αυτός που δημιούργησε πιο καλές ευκαιρίες, με τον ΑΟ Μυκόνου φυσικά να έχει την ευκαιρία του αγώνα στην διπλή απόκρουση του Τσουκαλά που με το καλημέρα δήλωσε το βροντερό παρών κάτω από την εστία των Ναξιωτών.

ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καμία ομάδα δεν θέλησε να πάρει ρίσκα και να ανοίξει τον ρυθμό, μην ξεχνάμε πως ήταν το πρώτο ματς.

Ο ΑΟ Μυκόνου δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή, ενώ ο Σερέπας έμοιαζε εγκλωβισμένος, υπό την επιτήρηση των Ιασωνίδη και Κουφόπουλου.

Ο Πανναξιακός στις σποραδικές του απόπειρες, έφθασε δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Πολυκρέτη.

Στο 17' ο Λίκα σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Πολυκρέτης πλάσαρε από πλάγια για να διώξει με τα πόδια ο Δεληγιώρογλου και στο 39' από πάσα του Σκούπρα πάλι ο γκολκήπερ έσωσε το δυνατό σουτ.

Άλλη μία φορά ο Πολυκρέτης είδε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου να κοντράρεται στα σώματα το σουτ υπό προϋποθέσεις που δοκίμασε.

ΚΑΛΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ

Περισσότερο υπεύθυνος για την καλή ποιότητα της επανάληψης ο ΑΟ Μυκόνου, που δεν άργησε να βρει καλή φάση, αλλά έπεσε στον Τσουκαλά. Ήταν το 61' που ο Χιλάι συγκλίνοντας σούταρε, ο Τσουκαλάς απέκρουσε, η μπάλα πήρε ύψος δοκίμασε ο Σερέπας με κεφαλιά να σκοράρει και ο πορτιέρο της ομάδας της Νάξου είπε όχι πραγματοποιώντας επέμβαση που έδειξε την κλάση του.

Έφτασε το 80' για να εξαργυρώσει με γκολ ο ΑΟ Μυκόνου την καλή εικόνα του. Ο Αλεξανδρόπουλος με στην κυριολεξία άπιαστο φάουλ σημάδεψε το «Γ» και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 1-0.

Όμως 4 λεπτά αργότερα, ο Σκούπρας έφυγε σε βαθιά μπαλιά από πίσω αιφνιδιάζοντας την άμυνα και ψύχραιμα τελείωσε την φάση για το 1-1, ενώ παράλληλα υπήρχαν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων τίποτε δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Νέος παίκτης

Ο Πανναξιακός έκρυβε έναν άσο στο μανίκι του για τον σημερινό αγώνα, καθώς ο Γιώργος Προμπονάς έδωσε λεπτά συμμετοχής στον νεοφερμένο από τον Απόλλωνα Λάρισας, Άλμπι Κόλα. Ο νεαρός πέρασε στο 85΄στη θέση του Βιλαντώνη και έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε. 

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Βακόνδιος, Ρούσσος Γ. και Κουκά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Δεληγιώρογλου, Ράγια, Ξένος, Αργυρίου, Καρατζάς, Μπάμπακαρ, Αμπαδίνης, Παπαδόπουλος (46' Μπαλής), Σερέπας, Χιλάι (87' Μουλίδης), Πανέτας (60' Αλεξανδρόπουλος).

ΠΑΓΚΟΣ: Μπομπάι, Παππάς, Μύρτινας, Ντόμπρος

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Λίκα, Κουφόπουλος, Ιασωνίδης, Βιλαντώνης (85' Κόλα), Σκούπρας, Πολυκρέτης Μ., Ιωαννίδης, Καπίρης (92' Βαθρακοκοίλης), Σέμε, Μπίνχι.

ΠΑΓΚΟΣ: Χαμηλοθώρης, Παπανικολάου, Πολυκρέτης Κ., Ανεβλαβής, Χίντρι.

ΑΟ Μυκόνου - Πανναξιακός [Live Score]

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares