Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 19:12

Συνέχισε με 2 στα 2 η Άνω Μερά

Πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση, Ανω Μερά πήρε τη νίκη απέναντι στον Α.Ο. Πάγου 3-0 και έκανε το δύο στα δύο.

Η ομάδα της Μυκόνου πλέον βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Α.Ο. Σύρου, που είναι οι μοναδικές ομάδες με 6 βαθμούς και πλέον βάζει γερά τις βάσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο Πάγος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσει του αγώνα και γνώρισε την δεύτερη του ήττα σε ισάριθμους αγώνες που τους αφήνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με το Φιλώτι και τον Α.Ο. Πάρου.

Το ματς ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να πιέζουν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης δείχνοντας έτσι τι θέλουν από το πρώτο λεπτό. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία έγινε με σουτ του Μήτσικα μέσα από τη μεγάλη περιοχή το οποίο΄όμως σταμάτησε στο δοκάρι του Ξιάρχου. Τελικά η Άνω Μερά κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 27' με τον Καρφαρίδα ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής κ. Ρούσσος σφύριξε για «τάιμ άουτ» προκειμένου να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Από εκεί και ύστερα οι παίχτες του Νίκου Τζιόβα συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου χάνοντας σωρεία ευκαιριών προκειμένου να τελειώσει το ματς με μεγαλύτερο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με την Άνω Μερά να πιέζει προκειμένου να σκοράρει, κάτι το οποίο έγινε στο 56' όπου μετά από σέντρα του Αραπίτσα, ο Αβράμης έκανε τη κεφαλιά "γράφοντας" το 2-0 για τους Μυκονιάτες. Το τελικό 3-0 έγινε στο 85' με τον Αραπίτσα αυτή τη φορά να σκοράρει με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Ο Πάγος έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 89' με τους Συριανούς ποδοσφαιριστές να βγαίνουν μόνοι τους στην αντεπίθεση όμως ο Πρίντεζης θα σουτάρει αουτ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην είσοδο των ομάδων οι ποδοσφαιριστές της Άνω Μεράς έδωσαν αναμνηστικά κασκόλ στους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. και βοηθοί οι κ.κ. Υφαντίδης Γ και Κουκά Α.

Συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας, Καρίμαλης (84' Μπουσάι), Καρανίκας, Κεραμιδάς (65' Κουτσούκος), Αβράμης, Καρφαρίδας, Αραπίτσας, Παστελόπουλος, Μήτσικας, Γιόγιος, Κολλιόπουλος (62' Μπουσάι)

Α.Ο Πάγου (Τζώρτζης): Ξιάρχος, Περιστεράκης (46΄Ρούσσος Κ. ), Αργυρός (74΄Παπούδης ), Τρόκα, Πρίντεζης Π., Μαραγκός, Πάπιτσης, Παλαιολόγος, Πρίντεζης Μ., Ζαφείρας, Παράβαλος (79΄ Μαυράκης )

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares