Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 21:52

Φιλώτι- ΑΟ Πάρου 2-3... Οι νέοι είναι ωραίοι!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας κατέκτησε ο ΑΟ Πάρου νικώντας στο Φιλώτι με 2-3.

Πιο σημαντική όμως και από την νίκη είναι η εικόνα που έδειξε η ομάδα του κ. Τριανταφυλλάκου που αγωνίστηκε με επτά εφήβους στην βασική ενδεκάδα που απέδειξαν πως αξίζουν της εμπιστοσύνης του σωματείου και κέρδισαν τα μέγιστα σε αυτοπεποίθηση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις. Η παράδοση που θέλει τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στα μεταξύ τους παιχνίδια συνεχίστηκε και η νίκη των φιλοξενουμένων χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιη.

Το Φιλώτι μόνο κατά διαστήματα ικανοποίησε και η μόνη στιγμή που ατύχησε ήταν η απώλεια πέναλτι στο 57' με το σκορ στο 2-2.

ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Στο πρώτο 25λεπτο οι μετέπειτα νικητές επέβαλλαν τον ρυθμό τους και αφού στο 5' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αρκουλή που φάνηκε να ανατρέπεται. στο 13' άνοιξε το σκορ. Οι αμυντικοί των γηπεδούχων μπερδεύτηκαν η μπάλα στρώθηκε στον Πρίνα που σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, το σουτ του κοντραρίστηκε και η μπάλα στρώθηκε στον Φραντζεσκάκη που μέσα από την περιοχή εξαπέλυσε άπιαστο διαγώνιο για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι σταδιακά ανέβασαν την απόδοση τους και γύρισαν το σκορ πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο 34' ισοφάρισαν με πλασέ του Ευριπιώτη μετά συνδυασμό Μπονιάκου και Νταή και στο 45' ο Νταής μετά από αμυντικά λάθη πλάσαρε στο κενό τέρμα και έδωσε προβάδισμα στο Φιλώτι με 2-1.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Το γρήγορο γκολ του Αρκουλή στο 50' με σουτ μέσα από την περιοχή, έδωσε μεγάλη ώθηση στην Παριανή ομάδα που αμέσως μετά στο 51΄ μπορούσε να προηγηθεί αν ο Σένκα έκανε καλό κοντρόλ στην πάσα του Κληρονόμου.

Στο 57' νέα εξέλιξη στο συναρπαστικό παιχνίδι όταν η επιμονή του Ευριπιώτη έδωσε την ευκαιρία στον Σκοπελίτη να πατήσει περιοχή από πλάγια και να ανατραπεί από τον εκνευρισμένο Χατζία που ζητούσε επιθετικό φάουλ. Ο Μπονιάκος όμως σούταρε ψηλά άουτ.

Μετά ο ΑΟ Πάρου κυριάρχησε και αφού στο 63' ο Ξένος έσωσε με τα πόδια το τετ α τετ του Σωτηρόπουλου, στο 64' ο Κληρονόμος εκτέλεσε κόρνερ και ο Πρίνα ξαναέδωσε την πρωτοπορία στο σκορ για την ομάδα του.

Στο 71' πάλι ο Ξένος απέκρουσε το σουτ στην κλειστή γωνία του Σωτηρόπουλου. Μέχρι την λήξη οι φιλοξενούμενοι με ενθουσιασμό, αλληλοκαλύψεις και παραμένοντας απειλητικοί δεν γνώρισαν ιδιαίτερη πίεση και έφυγαν νικητές.

Στο 95΄ο Τετάου απέτρεψε την ισοφάριση σε κοντινό σουτ από τα πλάγια.

Διαιτήτευσαν οι Νεοκοσμίδης, Ζαράνης και Ψαρρά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Μιχαήλοβιτς): Ξένος, Βερεσόγλου, Ρεγγινίδης, Μεμλίκα (46' Μακρυμανώλης), Μπονιάκος, Ζούλης, Ευριπιώτης (62' Περιάλης), Νταής, Κοττάκης, Σαντέ, Σκοπελίτης (66' Εζεμπεάγκμπου).

ΠΑΓΚΟΣ: Βλασερός, Βασιλάκης, Σταματίου, Μουστάκης

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Τετάου, Σαρρής Κ.Π, Χύσκα (58' Σωτηρόπουλος), Σκιαδάς, Τσούκε, Χατζία, Αρκουλής, Κληρονόμος (87' Κρώνης), Πρίνα (75' Σαρρής Κ.), Σένκα, Φραντζεσκάκης

ΠΑΓΚΟΣ: Φραντζής, Γεωργιάδης, Νταουτλάρι

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares