Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 18:04

Πανναξιακός: Επιστροφή Κρητικού και χώρος στους «Μικρούς»

Ο Μιχάλης Κρητικός επιστρέφει στον Πανναξιακό και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ομάδας από τη Νάξο για τη χειμερινή περίοδο.

Ο υψηλόσωμος μέσος που το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Νάξου, επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες κατά το παρελθόν.

Ο Κρητικός μπορεί να δώσει αρλετές λύσεις στη μεσαία γραμμή, καθώς ξεχωρίζει τόσο για την τεχνική του κατάρτιση, όσο και τη δύναμη που διαθέτει και λόγω σωματοδομής του δίνει πολλές κερδισμένες μονομαχίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πανναξιακός έχει στα σκαριά ακόμη δύο μεταγραφές που θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Μικροί

Όσο αφορά την προώθηση ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ο Γιώργος Προμπονάς έχει εντάξει στο ρόστερ τρεις  νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τους  Κάκο, Κασέμι και Βρεττό, οι οποίοι προπονούνται κανονικά με την πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Οι τρεις νεαροί θα συμπληρώσουν μία δεκάδα παικτών που προπονούνται με την πρώτη ομάδα και είναι κάτω των 17 ετών. Φυσικά αυτό ευχαριστεί ιδιαίτερα την διοίκηση του σωματείου, καθώς βλέπει σιγά – σιγά να καρποφορούν οι προσπάθειες που έχουν γίνει στις μικρές ηλικίες, όπου οι: Γιάννης Παραβατός και Γιάννης Ζαφείρης, σήκωσαν το μεγάλο βάρος της ανάταξης των ακαδημιών και πλέον τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares