×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 21:59

Πένθος στη Θύελλα και πρόβλημα στον αγώνα με τον ΑΟ Μυκόνου

 Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τη διεξαγωγή του αγώνα Θύελλα Καμαρίου – ΑΟ Μυκόνου.

Συγκεκριμένα η ομάδα από το Καμάρι έχει βυθιστεί στο πένθος από σήμερα καθώς χάθηκε μέλος από την οικογένεια Λυγνού που ως γνωστό προσφέρει επί σειρά ετών στη Θύελλα.

Μάλιστα ο αρχηγός Χρήστος Λυγνός και ο Βλαβιανός έχουν συγκενική σχέση και είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστούν, ενώ σήμερα δεν προπονήθηκαν.

Ήδη η διοίκηση της ομα΄δαςζήτησε την αναβολή του αγώνα και έψαξε τρόπο συνεννόησης με τον ΑΟ Μυκόνου προκειμένου να αναβληθεί ο αγώνας.

Όμως από τις επαφές των δύο ομάδων δενβγήκε αποτέλεσμα, αφού όπως αποδείχτηκε το Μυκονιάτικο σωματείου είχε προγραμματίσει τα πάντα γι αυτό το ταξίδι.

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του ΑΟ Μυκόνου κ. Αλέξανδρο Κουκά μας τόνισε ότι, σέβονται απόλυτα και είναι στενοχωρημένοι για την απώλεια τη Θύελλα Καμαρίου, όμως δεν μπορεί να γίνει κάτι, αφού υπάρχει ήδη ναυλωμένο σκάφος προς τη Νάξο, εισιτήρια τα οποία έχουν εκδοθεί και έχουν εξοφληθεί, όπως και προγραμματισμένη παράκαμψη του πλοίου, το οποίο από τη Πάρο θα μεταφέρει την αποστολή στη Μύκονο. Σε όλα αυτά παίζει ρόλο και η ευνοϊκή πρόβλεψη του καιρού που είναι σύμμαχος προκειμένου ν μετακινηθεί ομαλά ο ΑΟ Μυκόνου.

Αν και είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι χωρίς και τη συναίνεση του ΑΟ Μυκόνου, αυτή που θα αποφασίσει για την αναβολή ή όχι του αγώνα θα είναι η Επιτροπή Πρωταθλήματος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares