Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 14:02

Τρίτη κίνηση με Φύτρο η Θύελλα Καμαρίου

Ακόμα ένα ισχυρό γρανάζι μπήκε στη «μηχανή» της Θύελλας Καμαρίου, καθώς προχώρησε σε συμφωνία με τον 22χρονο Σαντορινιό Μεσοεπιθετικό Σόλωνα Φύτρο.

Μετά τις σπουδές του ο νεαρός ποδοσφαιριστής εκτίει τη στρατιωτική του θητεία και θα βρεθεί στο νησί της Σαντορίνης, όπου και αποφάσισε να συνεχίσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα στη Θύελλα Καμαρίου.

Με αυτή τη μεταγραφή που ήρθε μετά των Ρέτζο και Γιαννή, η Θύελλα δείχνει ξεκάθαρα ότι φέτος είναι έτοιμη για το βήμα παραπάνω, καθώς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι τρεις παίκτες δεν θα είναι οι μοναδικοί που θα αποκτηθούν.

Η καριέρα

Πέρυσι ο Φύτρος αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς στη Γ΄Εθνική.  Εχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του νησιού του την "Playland", με την οποία έχει λάβει μέρος σε πολλά τουρνουά κατέχοντας από μικρός σπουδαίες διακρίσεις.

Πρώτο δελτίο στην ΕΠΣ Κυκλάδων εκδόθηκε στο όνομα του για λογαριασμό της ομάδας του Πύργου Σαντορίνης, όπου το ταλέντο του σύντομα κέντρισε το ενδιαφέρον του Πανθηραϊκού, στον οποίο μεταγράφηκε τη σεζόν 2012-2013, έχοντας μία πάρα πολύ καλή χρονιά.

Επόμενος σταθμός του η Κ20 του Εργοτέλη της superleague, στον οποίο έμεινε για τη σεζόν 2013-2014.

Τη σεζόν 2015-2016 άνηκε και πάλι στο έμψυχο δυναμικό του Πανθηραϊκού, ενώ  την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον ΑΟΤ Αλίμου.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Σόλωνα Φύτρο.

Ο μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα μας και εντός των προσεχών ημερών θα μεταγραφεί στη Θύελλα Καμαρίου.

Ο 22χρονος Σαντορινιός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις ομάδες Α.Ο. Πύργου και Πανθηραϊκό Α.Ο. και αγωνίστηκε τη περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League 2 με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Εργοτέλη (Κ20), Θρίαμβο Αθηνών, Σούρμενα, ΑΟΤ Αλίμου και Αγίας Παρασκευής. 

Η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου καλωσορίζει τον Σόλωνα στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

9267284e7733f4bec00d2e114d3f3ba1_L.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares