×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 16:40

Ελεύθερος ο Πολυκρέτης που «βλέπει» Γ΄Εθνική

Παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη Νάξο, ολοκληρώθηκε και η παρουσία του χαρισματικού χαφ Μανόλη Πολυκρέτη στον Πανναξιακό.

Ο Πολυκρέτης αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές στη φετινή παρουσία του Πανναξιακού, με τις δύο πλευρές να τηρούν τα συμφωνηθέντα και να λύνουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, καθώς ήδη ο πρώην παίκτης του Πανναξιακού έχει αρκετές προτάσεις που προέρχονται κυρίως από ομάδες της Γ΄Εθνικής.

Γνωστός για την άψογη τεχνική του κατάρτιση και την οξυδέρκεια που διακρίνει το παιχνίδι του ο βραχύσωμος, 24χρονος Ναξιώτης παίκτης που έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Νάξου, έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, καθώς έχει συμμετάσχει στη Δ' και Γ΄Εθνική με τους Πανναξιακό και Αιγάλεω, μετρά 3 πρωταθλήματα (Δ΄Εθνική Αιγάλεω, Α' Πανναξιακό, Α' Σπάρτη), ενώ επίσης έχει αγωνιστεί στην Αγία Ελεούσα.

Αυτό το διάστημα ο Πολυκρέτης προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γνωστού Γυμναστή Τάσου Βάβουλα, πρώην προπονητή του Μπασκετικού Πανναξιακού ΑΟΝ και ιδιοκτήτη του ''Genesis Gym'' στη Νάξο. 

DSC_0244.jpg

adc33ac7d0068330106feba4c7aa25ce_XL.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares