Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 20:35

Και επίσημα ''Σαντορινιός'' ο Μανόλης Πολυκρέτης

Στις 27 Ιουλίου αποκαλύψαμε τη συμφωνία του Πανθηραϊκού με τον Μανόλη Πολυκρέτη, με τη μεταγραφή αυτή να ολοκληρώνεται και τυπικά σήμερα, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης εξέδωσε την ανακοίνωση που επισημοποιεί τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής αναμένεται να δώσει επιπλέον Κυκλαδίτικο τόνο στην ομάδα, πράγμα που επιζητεί η διοίκηση, θέλοντας να επενδύσει πάνω σε Σαντορινιούς και κατ επέκταση Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές.

Ο Μανόλης Πολυκρέτης είναι γνωστός για την άψογη τεχνική του κατάρτιση και την οξυδέρκεια που διακρίνει το παιχνίδι του, ενώ εκτός από το αριστερό άκρο της επίθεσης, μπορεί άνετα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής ζώνης.

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Πολυκρέτη. Ο Ναξιώτης μεσοεπιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Νάξου, Πανναξιακό, Αιγάλεω, Σπάρτη και Αγία Ελεούσα, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε και πάλι στην ομάδα του Πανναξιακού. Καλωσορίζουμε τον Μανώλη στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares