Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 16:42

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Πανναξιακό

Τα μανίκια σηκώθηκαν στον Πανναξιακό Α.Ο. αφού μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το νέο διοικητικό συμβούλιο έπιασε άμεσα δουλειά, ξεκινώντας τις επαφές με το ήδη υπάρχον ρόστερ, καθώς και με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Πανναξιακού θέλει να ξεκαθαρίσει σε πρώτο χρόνο το θέμα προπονητή, με τον Γιώργο Προμπονά να έχει τον πρώτο λόγο και τις δύο πλευρές να έχουν κάνει ήδη την πρώτη συζήτηση χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό.

Από εκεί και πέρα καθημερινές επαφές πραγματοποιούνται και με παίκτες που ανήκουν στην ομάδα, με σκοπό να ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τον κορμό που θα στηριχθεί ο σύλλογος.

Σίγουρα μεγάλο ρόλο αναμένεται να πάρουν φέτος και παιδιά που προέρχονται μέσα από την ακαδημία, ωστόσο στον Πανναξιακό αναμένουν και την προκήρυξη προκειμένου να κατασταλάξουν σχετικά με τους μικρούς σε ηλικία παίκτες.

Όσο αφορά τα μεταγραφικά και σε αυτόν τον τομέα υπάρχει κινητικότητα, καθώς υπάρχει πρόθεση να γίνουν κάποιες κινήσεις σε θέσεις που θα υπάρξουν κενά.

Σύντομα θα υπάρχουν και τα πρώτα επίσημα νέα… Θα σας κρατάμε ενήμερους...

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares