Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 19:56

Πήρε μπροστά στην επανάληψη και «καθάρισε» η Λάβα [pics-vid]

Η αποπροσανατολισμένη Λάβα του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τα πατήματα της στην επανάληψη, όπου εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και ξεπέρασε το «σοκ» του 0-1 πετυχαίνοντας τελικά την ολική ανατροπή, επικρατώντας του νεανικού ΠΑΣ Νάξου με 6-1.

THIRA_MEZADAKI.jpg

Οι Σαντορινιοί είχαν για ακόμη έναν αγώνα σε πολύ καλή φόρμα τον Ντέμη Ζώνα που ήταν ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών τους, σκοράροντας δύο τέρματα και δημιουργώντας ακόμη τρία που είχαν «εκτελεστές» τους Κελίδη και Σελιστάι.

Η στιγμή που σημάδεψε το παιχνίδι ήταν ο τραυματισμός του Άρη Ντεκίδη, ο οποίος σε μία ανύποπτη φάση πάτησε άτσαλα με αποτέλεσμα να του γυρίσει το πόδι και να χρειαστεί να μεταφερθεί στην Πολυκλινική Σαντορίνης με το ασθενοφόρο της που ήρθε στο γήπεδο. Ο παίκτης της Λάβας υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν κατά πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Νάξου ήταν η ομάδα που κέρδισε το χειροκρότημα, καθώς είχε στη σύνθεση του 7 παίκτες της Κ16 και 1 της Κ18, συγκροτώντας το πιο νεανικό σύνολο του πρωταθλήματος. Οι πιτσιρικάδες της Ναξιώτικης ομάδας στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκαν στο 45', με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Παντελαίος σε σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Κλουβάτο όταν βρέθηκε απέναντι στον Καλαμάτα. Στον πάγκο του ΠΑΣ Νάξου ήταν ο Πέτρος Μαράκης, καθώς ο κόουτς της ομάδας Νίκος Σπαής απουσιάζει λόγω της σχολής που παρακολουθεί για την απόκτηση του διπλώματος UEFA C.

 Τα γκολ

Σο 45΄ο Παντελαίος μπήκε στην περιοχή ανάμεσα στον Κλουβάτο και τον Καλαμάτα με τον κεντρικό αμυντικό των γηπεδούχων να σηκώνει ψηλά το πόδι με αποτέλεσμα να βρει τον επιθετικό του ΠΑΣ στο πρόσωπο και στον λαιμό. Ο κ. Παντελάκης έδειξε άμεσα την άσπρη βούλα και ο Μασούρας μετέτρεψε το πέναλτι σε γκολ διαμορφώνοντας το 0-1 του πρώτου μέρους.

Η Λάβα είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα στο πρώτο μέρος, ωστόσο η ομάδα του Στέφανου Διονυσόπουλου μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και μόλις στο 47΄μετά ατομική προσπάθεια του Ζώνα και ασίστ στον Κελίδη έγινε το 1-1 με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 50΄ήρθε η φάση που καθόρισε κατά πολύ την πορεία του παιχνιδιού, καθώς ο Πιτταράς ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Ζώνα εκτός περιοχής και ο κ. Παντελάκης απέβαλε τον παίκτη του ΠΑΣ, που συνέχισε να αγωνίζεται με 10 παίκτες. Σε αυτή τη φάση οι άνθρωποι της ομάδας της Νάξου εξέφρασαν τα παράπονα τους, καθώς θεώρησαν ότι ήταν πανομοιότυπη με αυτή της ανατροπής του Παντελαίου όπου δεν υπήρξε καμία αποβολή. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ζώνας εκτέλεσε το φάουλ και μετά το διώξιμο του Φουτάκογλου ο Κελίδης από κοντά έκανε το 2-1.

Από εκεί και πέρα η Λάβα ανέβασε την απόδοση της και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αριθμητική της υπεροχή, πετυχαίνοντας ακόμη τέσσερα τέρματα με τους Ζώνα στο 66΄και στο 85΄, τον Σελιστάι στο 69΄και τον Βουλγαράκη στο 87΄.

THIRA_KAVA_FOUSTERIS_2017.jpg

Διαιτητής ήταν ο κ. Παντελάκης με βοηθούς τους Χατζόπουλο και Νάκκα

Συνθέσεις

Λάβα (Διονυσόπουλος): Καλαμάτας, Δρόσος, Αλεφραγκής, Καψάλης, Κλουβάτος, Κουκούλης, Ζώνας, Κελίδης, Σελιστάι, Ντεκίδης (λ.τ. 15' Νομικός), Βουλγαράκης.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Φουτάκογλου, Σερμάδι, Μανδηλαράς, Πιτταράς, Λαγογιάννης, Μασούρας, Μαργαρίτης, Γρυλλάκης, Γκούφας (77' Κωστούλας), Λέκκας, Παντελαίος.

Στην αποστολή ήταν και οι: Σιδερής, Λαγκώνης

Φωτογραφίες

 

 

Βαθμολογία - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα

2017-10-29_3.jpg2017-10-29_2.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares