Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 19:01

Δεύτερη σερί νίκη για τον ΑΣ Ίου [pics - vid-stats]

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο ΑΣ Ίου έκαμψε την αντίσταση του ΠΑΣ Νάξου με 3-2 πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραβά μετουσίωσαν την υπεροχή τους στο πρώτο ημίχρονο σε 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1. Τελικά ο ΑΣ Ίου που έδειχνε να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα πέτυχε ακόμη ένα τέρμα με τον Παντελαίο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της θεομηνίας που έπληξε τα δυτικά προάστια της Αθήνας.

Η εικόνα του ματς

Παρόλο που ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε δυνατά στον αγώνα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία με τον Γρυλάκη, στη συνέχεια ο ο ΑΣ Ίου ισορρόπησε το παιχνίδι και πήρε τα ηνία, δημιουργώντας ευκαιρίες με δύο από αυτές να μετουσιώνονται σε γκολ.

Αρχικά στο 11', ο Κώνστας εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση στην άμυνα του ΠΑΣ έπειτα από πίεση που άσκησε ο Δράκος και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 25΄, ο Στράκας με μία αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση κόρνερ που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Φουτάκογλου έκανε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε δυνατά και ισορόππησε το παιχνι που σε εκείνο το σημείο είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους «πιτσιρικάδες» του Νίκου Σπαή να μειώνουν σε 2-1 στο 67΄όταν ο Αθανασίου έκανε πέναλτι στον Γρυλάκη, που εκτέλεσε εύστοχα ο Παντελαίος.

Στο 83' ο Νομικός κυνήγησε μία «σκοτωμένη» μπαλιά και με αρκετή δόση της ποδοσφαιρικής του ποιότητας κατάφερε να πλασάρει από πάνω τον Φουτάκογλου, κάνοντας το 3-1 και βάζοντας παράλληλα γερά θεμέλια για την κατάκτηση της νίκης.

Ο ΠΑΣ Νάξου, δεν τα έβαλε κάτω και πάλεψε για να πάρει κάτι από το ματς μέχρι το τέλος, όπου πιέζοντας ασφυκτικά πέτυχε ακόμη ένα τέρμα με τον Παντελαίο στο 92' όταν ο μικρός με περίτεχνη ενέργεια πέρασε όλους μέσα στην περιοχή και από πολύ πλάγια θέση νίκησε τον Βολικάκη.

Πολυ καλή η διαιτησία του κ. Παντελάκη και των βοηθών του κ.κ Βάιλα και Νάκκα

ΑΣ Ίου (Καραβάς): Βολικάκης, Αραούζος (46΄ Αφαλωνιάτης), Στράκας, Αθανασίου, Καρράς, Τασουλής, Δράκος (λ.τ 69΄ Σταυράκης),Σπυράκης, Κώνστας (84΄Χάρος), Νομικός, Ντόκα (63΄Καλαθάς).

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Σκαγιάς, Ιωαννίδης.

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής): Φουτάκογλου, Καραμπάτσης, Πιτταράς, Μανδηλαρλας (74΄Λαγογιάννης), Σιδερής, Μαργαρίτης, Γρυλλάκης, Λέκκας, Γκούφας, Παντελαίος, Σερμάδι.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Λαγκώνης, Σέργης, Τζανίνης, Σιδερής, Μασούρας.

Αξίζει να σημειωθεί

Στα θετικά του αγώνα η αρκετά μεγάλη προσέλευση κόσμου στο γήπεδο και η κόσμια συμπεριφορά τους.

Άριστη ή σχεδόν επαγγελματική η συμπροφορά των 22 ποδοσφαιριστών.

Χωρίς να υπάρχουν επίσημα καταγεγραμμένα στατιστικά ο ΠΑΣ Νάξου πρέπει να έχει σπάσει το ρεκόρ του μικρότερου μέσου όρου μικρής ηλικίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα με 9 ποδοσφαιριστές της Κ16, που πλαισιώθηκαν από τους νεαρούς σχετικά Πιτταρά και Φουτάκογλου.

*Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Α.Σ. Ίου και τον επί σειρά ετών συνεργάτη μας στο νησί Κώστα Καραμπίκα, που έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να διευκολυνθεί το έργο μας.

Βαθμολογία - Πρόγραμμα - Αποτελέσματα 

2017-11-19_1.jpg

2017-11-19.jpg

Το βίντεο όπως μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση από τη σελίδα μας

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares