Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 19:31

Μασκαρεμένοι «έσκασαν» στην προπόνηση οι παίκτες του Πανναξιακού

Μία έκπληξη από αυτές που δε συνηθίζονται επιφύλασσαν οι ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Προμπονά στη σημερινή προπόνηση στο γήπεδο του Αγερσανίου.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση και θέλοντας να δώσουν άλλο χρώμα στην προπόνηση λόγω της ημέρας, εμφανίστηκαν όλοι στο γήπεδο μασκαρεμένοι, με τον κόουτς της ομάδας αρχικά να δείχνει αιφνιδιασμένος. Πολλά  βέβαια τα πειράγματα για τις επιλογές, αλλά παράλληλα και πολύ καλό το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή.

Το γέλιο συνεχίστηκε όταν μπήκαν μασκαρεμένοι  στο γήπεδο (βλέπε βίντεο)…

Βέβαια λίγο αργότερα «οι μάσκες έπεσαν» και ακολούθησε προπόνηση – φιλικό με τον Αστέρα Τραγαίας.

Η σχετική ανάρτηση στη σελίδα του Πανναξιακού:

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκες αγώνες και ήττες. Είναι και αυτές οι όμορφες οικογενειακές στιγμές που σου μένουν για πάντα... Στις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο μοιραζόμαστε μαζί σας κάποιες στιγμές σαν αυτές από την έκπληξη που επιφύλαξαν οι αθλητές μας κατά τη σημερινή μας προπόνηση στον προπονητή μας κ. Προμπονά Γιώργο. Σας ευχόμαστε καλές αποκριές, καλή σαρακοστή και για όσους είστε μακριά από το νησί μας προλαβαίνετε το πλοίο για την αυριανή μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού στο νησί μας τη Νάξο...

Το σχετικό βίντεο

 

28171447_10213870624496203_1114858966_o.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares