Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 14:46

Νίκη αφιερωμένη στη μνήμη του Ηλία Τριαντάφυλλου

Νίκη με 3-1 κόντρα στον Καρτεράδο αφιερωμένη στον συμπαίκτη τους Γιάννη Τριαντάφυλλο που πενθεί για τον χαμό του πατέρα του Ηλία πέτυχαν για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου οι Νιώτες.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Θόδωρου Καραβά που έφτασε τους 12 βαθμούς, με τους δύο αγώνες που απομένουν με ΠΑΣ Νάξου και Λάβα να αναζητά ακόμη κάποια θετικά αποτελέσματα για να κλείσει με θετικό πρόσημο τη χρονιά της μεγάλης επιστροφής του στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ηλία Τριαντάφυλλου και μόλις στο 17ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βαζαίου από τον Καρρά, με τον Τζούρο να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 0-1.

Ο ΑΣ Ίου είχε γρήγορα αντανακλαστικά και στο 22΄βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον συνήθη ύποπτο Δράκο να κάνει το 1-1 από το ύψος του πέναλτι.

Η ολική ανατροπή για τους Νιώτες ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 68. όπου ο Τασουλής σούταρε απο δεξιά ο Ροδάκης απόκρουσε με τον ποδοσφαιριστή της Ίου να μπαίνει ξανά στη φάση και με κοντινό σουτ να κάνει το 2-1.

Πριν συμπληρωθεί το 80ο λεπτό ο Καρυπίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε διπλή διακομιδή στο Κέντρο Υγείας του νησιού, καθώς στις αρχές του 2ου ημιχρόνου ο Αποστόλης Τζούρος υπέστη τσίμπημα από σφήκα και χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, ενώ λίγο αργότερα ο πρώτος σκόρερ του ΑΣ Ίου υπέστη θλάση που χρειάστηκε περαιτέρω ιατρική φροντίδα και τοποθέτηση γύψου, με τον νεαρό παίκτη να χάνει τους επόμενους δύο αγώνες.

Ομάδα με μέλλον

Μιλώντας για το παιχνίδι ο προπονητής του ΑΣ Ίου Θεόδωρος Καραβάς φάνηκε ικανοποιημένος από τους παίκτες του: «Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι, βρίσκει τα πατήματα της και βγαίνει η δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Εμείς φτιάχνουμε μία ομάδα για το μέλλον και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα».

Διαιτητής ς ήταν ο κ. Γιάννης Βάιλας, με βοηθούς τις κυρίες Ψαρρά και Κουκά

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Α.Σ. Ίου (Καραβάς): Βολικάκης, Τασουλής, Στράκας Α., Καρράς Φ., Καρράς Κ., Καρυπίδης, Δράκος (λ.τ. 65’ Ιωαννίδης), Σπυράκης, Ντόντα, Νομικός (87’ Χάρος Γ.), Καλαθάς (54’ Χάρος Ι.)

Αναπληρωματικοί: Χασα, Μπάτσαλης, Στράκας Ι.

Α.Ο. Καρτεράδος (Φωτεινός): Ροδάκης, Ντάλλας, Φέκας, Αντιμισάρης Τ., Αντιμισάρης Α.,  Λέκκας, Κουρπέτης, Τριαντάφυλλος, Τζούρος (λ.τ. 58’ Φωτεινός), Βαζαίος, Κουντούρης.

Φωτογραφίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares