Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 12:32

Πανναξιακός: 27 Αυγούστου η εκκίνηση για την νέα χρονιά- 29/8 Ξεκινούν ακαδημίες του

Η άφιξη του προπονητή του Πανναξιακού, Νόνι Λίμα, στη Νάξο από Δευτέρα σηματοδοτεί εξελίξεις στις τάξεις του συλλόγου αφού διοίκηση και τεχνικός θα καθίσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 27/8 θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας στο Δ.Α.Κ. Νάξου ενώ τα πρόσωπα που θα αποτελούν τους βασικούς συνεργάτες του Νόνι Λίμα θα είναι ο βοηθός προπονητή, Μάριος Τσεσμελής ο τεχνικός διευθυντής Θοδωρής Χαβδούλας και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Δημήτρης Παλάζης που κατά καιρούς είχαν εργαστεί στο σύλλογο.

Αναφορικά με το πλάνο της προετοιμασίας, αρκετοί ποδοσφαιριστές από το περσινό έμψυχο δυναμικό θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Λίμα και εφόσον πείσουν για τις ικανότητες τους θα παραμείνουν στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται και αρκετά καινούργια πρόσωπα να δώσουν το παρών στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει ότι η διοίκηση της ομάδας θα κινηθεί ακόμη για δυο με τρεις μεταγραφές. 

Σε άλλα θέματα που αφορούν τις ακαδημίες του σωματείου 29/8 έχει προγραμματιστεί η έναρξη της σεζόν με προπονήσεις, με το στόχο  να αποτελεί η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα αναδεικνύει ποδοσφαιριστές. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares