Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 18:08

Θέλουν ακόμη δουλειά Πανναξιακός και ΠΑΣ Νάξου

Την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους είχαν Πανναξιακός και ΠΑΣ Νάξου στο γήπεδο του Αγερσανίου, με το συγκρότημα του Νόνι Λίμα να επικρατεί με 3-1.

Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά ενοψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων αφού σε αρκετά σημεία έδειξαν ελλείψεις στο τρόπο... χτισίματος του παιχνιδιού τους.

Ο Πανναξιακός μεν έδειξε κυρίως θέματα στην ανάπτυξη αλλά και σε κομμάτια τακτικής, όπως και ο ΠΑΣ Νάξου που παρότι παρουσιάστηκε άριστος στον τομέα της φυσικής κατάστασης και βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι, έδειξε κενά στην γραμμή της οπισθοφυλακής.

Για την ιστορία οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με φάουλ του Κωστόπουλου, με τον Κόρρα να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από λάθος του Τσαϊλάκη.

Στη συνέχεια ο Μοσχονάς μετά από πάσα του Καράι έκανε το 1-2, με τον Βαθρακοκοίλη να μην δυσκολεύεται να γράψει το τελικό 1-3.

Ο ΠΑΣ Νάξου είχε δυο τρια δοκάρια με τους Γκούφα, Λέκκα και Σέργη με φαουλ. 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νόνι Λίμα) Τσαϊλάκης, Καραφυλλίδης, Πιτταράς Ν., Κωστόπουλος, Πολυκρέτης, Μπονιάκος, Καφετζής, Πιτταράς Α., Καρούσης, Λιμπερτάς, Χαμηλοθώρης. 

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Βαθρακοκοίλης, Βρεττός, Καράι, Μοσχονάς, Κρητικός και Λογοθέτης. 

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Νίκος Σπαής) Σέργης Ι., Καράι, Σερμάδι, Λέκκας, Γκούφας, Σέργης, Γρυλλάκης, Πιτταράς, Πετρόπουλος, Συνοδινός, Βασιλάκης. 

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Κόρρα, Βουδιάς, Μερεζέπα

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares