Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 13:17

Καλύτερος σε άμυνα και επίθεση ο Πανναξιακός στους τρεις ομίλους

Ο Πανναξιακός πέρασε και από την Ίο χθες επικρατώντας με 0-4 της ομώνυμης ομάδας, συνεχίζοντας παράλληλα απτόητος αναφορικά με στο στόχο που έχει θέσει και δεν είναι άλλος από την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα του Νόνι Λίμα έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και πήρε το τρίτο της διπλό (ΑΜΣ Φιλωτίου, ΠΑΣ Νάξου, ΑΣ Ιου) δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τη βελτίωση της όσον αφορά το τακτικό κομμάτι και την επιθετική ανάπτυξη να είναι εμφανής.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίοι οι αριθμοί που αποτυπώνουν ότι η ομάδα του Λίμα δικαίως βρίσκεται στην κορυφή του 3ου ομίλου έχοντας το απόλυτο των νικών σε πέντε ματς.

Πιο συγκεκριμένα, με 15 γκολ ενεργητικό, οι ''κυανόλευκοι'' δείχνουν ότι διαθέτουν μια άκρως παραγωγική επιθετική γραμμή, ωστόσο, το μεγάλο συν για τον Πανναξιακό είναι η άμυνα... από γρανίτη που διαθέτει. 

Το γεγονός ότι η ομάδα της Νάξου δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ και ενώ βρισκόμαστε προς το τέλος του α' γύρου, δείχνει, ότι και η γραμμή της οπισθοφυλακής λειτουργεί... ρολόι, και σίγουρα πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο, που κάνει τη διαφορά.

Όπως και να έχει ο Πανναξιακός μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη ομάδα, βάσει στατιστικών, με την Άνω Μερά να έρχεται δεύτερη έχοντας πετύχει 14 τέρματα ενώ έχει δεχτεί ένα γκολ σε πέντε ματς. 

pinakas.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares