Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 19:34

Άλλαξε τις ισορροπίες ο ΑΟ Σύρου που κέρδισε με "παθιασμένη" ανατροπή τον ΑΟ Μυκόνου με 2-1 [vid]

Ήταν αμφίρροπο τόσο πριν την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια του. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΟ Σύρου και τον ΑΟ Μυκόνου θα πήγαινε στις λεπτομέρειες, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τους γηπεδούχους να βγάζουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και να παίρνουν μια μεγάλη νίκη με 2-1 παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Η "χρυσή αλλαγή" του Νίκου Βουτσίνου, Ευγένιος Ρηγούτσος 3' αφότου πέρασε στο παιχνίδι βρήκε δίχτυα πετυχαίνοντας το τέρμα που χάρισε τη νίκη στο συγκρότημα από τη Σύρο.

Οι Συριανοί πλέον ισοβαθμούν στην 1η θέση με τον ΑΟ Μυκόνου έχοντας όμως προβάδισμα μέχρι στιγμής αφού η μεταξύ τους αναμέτρηση βρήκε νικητές τους κίτρινους.

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟ Μυκόνου παρότι προηγήθηκε στο 24' με γκολ του Αλμπάνη δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να δώσει αξία στη νίκη της πρεμιέρας με την Άνω Μερά και πλέον τα πάντα στον 1ο όμιλο βρίσκονται στην ίδια ισορροπία. 

Όσον αφορά την εικόνα του αγωνα στα πρώτα 20' κυριάρχησε η νευρικότητα, μέχρι που έγινε το 0-1 στο 24' με τον Αλμπάνη.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ΑΟ Σύρου προσπάθησε χωρίς ορθόδοξο τρόπο να πιέσει με τον Συμιγδαλά στο 35' να ισοφαρίζει σε 1-1 παίρνοντας το ριμπάουντ από το φάουλ του Ραμπαβίλα και την απόκρουση του Σαββόπουλου.

Στο β' μέρος το ματς ήταν στην πλήρη ισορροπία με την ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη το δεύτερο τέρμα να είχε προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης.

Αυτό το έκανε ο ΑΟ Σύρου στο 72' με τον Ευγένιο Ρηγούτσο ο οποίος με σουτ έκανε το 2-1 μετά από σύγχυση στην άμυνα και ενώ είχε περάσει στο ματς 3' νωρίτερα. 

Στα τελευταία λεπτά, ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, όμως ο ΑΟ Σύρου με σωστή αμυντική προσέγγιση κράτησε το υπέρ του σκορ μέχρι τέλους.

Πάντως στο 82' ο ΑΟ Μυκόνου θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσια εάν ο Γκεγκα έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα με το σουτ που επιχείρησε, ενώ καλή στιγμή είχε και ο Τουρέ στις καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Μυκόνου έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία κυρίως για τη φάση του 2-1 θεωρώντας ότι δεν υπάρχει φάουλ που καταλογίστηκε κατά του Μπάμπακαρ. 

0e44dffd7d83a7f5dbf7cea2283da828_XL_67ea4.jpg

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ. 

19' Μετά από βαθιά μπαλιά του Αργυρού, η μπάλα κατέληξε στο Σαμανίδη που κατέβασε τη μπάλα όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε μόλις άουτ.

24' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ. Ο Αλμπάνης με σουτ κάνει το 0-1 μετά από πάσα του Ξαγοράρη.

27 Ο Ραμπαβίλας κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή όμως ο Σαββόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα σταθερά.

33 Σέντρα Αργυρού κεφαλιά Ραμπαβίλα ο Σαββόπουλος με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

35 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΥΡΟΥ. Ο Ραμπαβίλας εκτέλεσε το φάουλ ο Σαββόπουλος έδιωξε προσωρινά και ο Συμιγδαλάς που ακολουθούσε με σουτ έκανε το 1-1.

39' Σέντρα Αλεξανδρόπουλου, ο Συριανός κάνει άστοχη έξοδο όμως η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

42 Σουτ του Αργυρού μπλοκάρει ο Σαββόπουλος.

46 Σέντρα Σταμούλη ο Σαββόπουλος δύσκολα σε κόρνερ.

47' Ο Περιάλης φεύγει στην αντεπίθεση όμως κόβεται την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς του ΑΟ Σύρου.

48 Σωτήρια επέμβαση του Συριανού στο σουτ του Αλμπάνη.

56 Αδύναμο σουτ του Λούσσα μπλοκάρει ο Σαββόπουλος. 

58' Ο διαιτητής Ανδρικόπουλος αποβάλλει τον προπονητή του ΑΟ Σύρου, Νίκο Βουτσίνο για διαμαρτυρία. 

72' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΥΡΟΥ. Μετά το φάουλ του Αργυρού, δημιούργησε σύγχυση στην άμυνα του ΑΟ Μυκόνου και ο Ρηγούτσος με σουτ έκανε το 2-1, έχοντας περάσει στο γήπεδο 3' νωρίτερα.

81' Μεγάλη φάση για τον ΑΟ Μυκόνου. Ο Αλμπάνης γύρισε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας του ΑΟ Σύρου και ο Γκέγκα που έκανε το σουτ πέρασε μόλις άουτ. 

83' Φάουλ Βλαχόπουλου μπλοκάρει ο Συριανός. 

90+3 ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΣΥΡΟΥ. Αποβάλλεται για διαμαρτυρία ο Ευγένιος Ρηγούτσος για τους γηπεδούχους.

90+4 Σουτ του Τουρέ εντυπωσιακά ο Συριανός σε κόρνερ.

90+7 ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ. Αποβάλλεται για τους φιλοξενούμενους ο Περιάλης με δεύτερη κίτρινη. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανδρικόπουλος με βοηθούς τους Μουτάφη και Καλόγερα. 

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Νίκος Βουτσίνος) Συριανός, Μαραγκός, Συμιγδαλάς, Αργυρός, Μανουδάκης, Σταμούλης, Σαμανίδης (69' Ρηγούτσος), Ταμάμης, Λούσσας (90+2 Συριανός Α.), Ραμπαβίλας (90+6 Ντόγος), Ρούσσος (77' Σαγκινέτος).

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης) Σαββόπουλος, Ηλίας (86' Τουρέ), Παπαδόπουλος (3' λ.τρ. Γκέγκα), Μπαλλής, Μπάμπακαρ, Ντουσάι, Ξαγοράρης, Αλεξανδρόπουλος (76' Πεϊδης), Βλαχόπουλος, Αλμπάνης, Περιάλης.

Το ματς όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares