Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 21:28

Πανσιφναϊκός: Σκέψεις συμμετοχής του ανδρικού και της Κ16 στο νέο πρωτάθλημα

Την περσινή σεζόν, ο Πανσιφναϊκός λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2018-2019 ανακοίνωσε τη μη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων.

Φέτος, η διοίκηση του Γιάννη Χουζούρη και των συνεργατών του με καθημερινή δουλειά προσπαθεί να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.

Άλλωστε, η προσπάθεια που έγινε σε επίπεδο υποδομών ήταν ικανοποιητική αφου τα αποτελέσματα “μιλούν” από μόνα τους.

Συμμετοχή σε μπαράζ για την είσοδο στο Final Four της Κ16 η ομάδα των Ζιώγα και Χρυσού, ωστόσο, στα σημεία δεν κατόρθωσε να περάσει.

Η ισοπαλία με τον ΠΑΣ Τήνου σε συνδυασμό με τον μη ορισμό του αγώνα με τον Πανθηραϊκό, λόγω της αδυναμίας των Σαντορινιών όπως δήλωσαν να ταξιδέψουν στη Μήλο για το ματς αυτό,ανάγκασαν το σύλλογο της Σίφνου να μην έχει δικαίωμα ελπίδας στο Final Four βάσει προκήρυξης.

Πλέον, οι ιθύνοντες κοιτάζουν το μέλλον με αισιοδοξία αφού ήδη τις επόμενες ημέρες μετά από συνάντηση που θα γίνουν θα εκπονηθεί ένα πλάνο για την έναρξη της νέας σεζόν.

Στόχος αποτελεί να συμμετάσχουν στα νέα πρωταθλήματα το τμήμα του ανδρικού και εκείνο της Κ16 και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικά μέχρι τέλους.

Η φιλοσοφία είναι κοινή αφού σκοπός αποτελεί να αναπτυχθεί το ντόπιο στοιχείο κάτι που σημαίνει ότι η ανδρική ομάδα θα συγκροτηθεί με πρόσωπα που και τα προηγούμενα χρόνια ήταν ενεργά αλλά η φετινή σεζόν δεν τους έδωσε τη δυνατότητα να έχουν κάποιο ρόλο λόγω της μη συμμετοχής της ομάδας.

Η ανδρική ομάδα λοιπόν θα αποτελείται από παίκτες της Κ16 αλλά και με παιδιά που την προηγούμενη περίοδο δεν αγωνίστηκαν, ενώ μετά τις δημοτικές εκλογές θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τα πρόσωπα εκείνα που θα βρίσκονται στην άκρη του πάγκου.

Αυτό υπολογίζεται να συμβεί στα μέσα Ιουνίου ενώ μέχρι τότε θα υπάρξουν συνεχείς ζυμώσεις.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares