Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 00:52

Εγκαινίασε γραφεία και σήμα χορηγίας Βαζαίου Πετρόπουλου ο Αστέρας Μαρμάρων [pics]

Τι και αν έχει αυξημένες υποχρεώσεις λόγω των υποχρεώσεων του ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος; Ο πρόεδρος του Αστέρα Μαρμάρων, κ. Βαζαίος Πετρόπουλος δείχνει με τις πράξεις του ότι ήρθε στο ποδόσφαιρο για να μείνει και όχι ως ένας συνηθισμένος, συμβατικός παράγοντας, αφού οι κινήσεις του φανερώνουν ότι έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον της ομάδας του.

Φυσικά η αναφορά γίνεται για την κίνηση του ισχυρού άνδρα του Αστέρα, ο οποίος χρηματοδότησε την κατασκευή των νέων γραφείων του συλλόγου, όπως και το νέο σύγχρονο σήμα που θα συνοδεύει από εδώ και στο εξής τα τμήματα του Αστέρα Μαρμάρων.

Όλα τα παραπάνω, παρουσιάστηκαν σε μία σεμνή τελετή, που παρέστησαν αρκετοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/5 στα Μάρμαρα.

Μάλιστα ο κ. Βαζαίος Πετρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εκδήλωση, αναφέροντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς εχθες στις 12:00 ύστερα από προσωπική μου χρηματική χορηγία, ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση και έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Αστέρα Μαρμάρων, ενώ επίσης παρουσιάστηκε το νέο σήμα της ομάδας μας!

Παρευρέθηκαν ο έπαρχος κος Μπίζας, ο αντιδήμαρχος κος Μελαματένιος, ο προεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Αρχιλόχου, ο υποψήφιος δήμαρχος κος Ροκονίδας καθώς και πλήθος κόσμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Έπειτα ακολούθησε φιλικός αγώνας γυναικείου ποδοσφαίρου του Αστέρα με τον Βήσσα Σύρου και μετά το πέρας τον αγώνα, το εστιατόριο Μαργαρίτα, της Στέλλας Φυρογένη Αντιπαριώτη στον Αμπελά, παρέθεσε γεύμα και στις δυο ομάδες.

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε και υποσχόμαστε πως το μέλλον της ομάδας μας, διαγράφεται λαμπρό!

Επίσης, ακολούθησε και το ευχαριστήριο του ΜΕΑΣ Αστέρα Μαρμάρων, που αναφέρει:

Χθες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων του συλλόγου ΜΕΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ . Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Μετά τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε και φιλικός αγώνας μεταξύ γυναικών της ομάδας μας και του Βήσσα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το εστιατόριο Μαργαρίτα στον Αμπελα και την κ. Στελλα Φυρογενη για την ευγενική χορηγία του φαγητού που μας πρόσφερε και τα Εξαιρετικά φαγητά της, τον κύριο Καρποδίνη Βαγγέλη για τις μετακινήσεις των ομάδων, την διασωστρια του ΕΚΑΒ κ. Σπυριδουλα Ζωβα και τον διαιτητή κ. Βαγγέλη Ρουσσο που συμμετείχαν οικειοθελώς .

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares