Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 15:25

Και ο Γιώργος Νασιόπουλος στη λίστα, αποφασίζει αύριο ο Πανναξιακός

Ακόμη ένας καταξιωμένος προπονητής έχει μπει στη λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του Πανναξιακού.

Ο λόγος για τον καταξιωμένο Θεσσαλονικιό προπονητή και πρώην άσο του παναθηναϊκού, Γιώργο Νασιόπουλο, που φέρει τον άτυπο τίτλο ''mister άνοδος'' καθώς τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει στη Γ΄Εθνική τρεις ομάδες της βόρειας Ελλάδας (Εδεσσαϊκό, Ολυμπιακό Καμινίων, Ελπίδων Χαλάστρας).

Και όσο η λίστα μεγαλώνει, τόσο οι διοικούντες του Πανναξιακού γίνονται πιο προσεκτικοί στην τελική τους επιλογή, καθώς θέλουν να διαλέξουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του συλλόγου και των φίλων της ομάδας που την θέλουν να επιστρέφει μετά από χρόνια στην κατάκτηση ενός τίτλου και στη Γ΄Εθνική.

όσο αφορά τον Νόνι Λίμα, σε αυτή την περίπτωση οι δύο πλευρές οδεύουν προς τη λύση της συνεργασίας τους, ενώ όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί επίσης από το S.C. ισχύουν και σε αυτά προστίθενται ακόμη ένα που αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό της διοίκησης.

Πάντως, το δημοσίευμα για το όνομα του Δημήτρη Σκούνα να αποτελεί την πρώτη επιλογή επιβεβαιώνεται, αφού ο έμπειρος τεχνικός πληρεί περισσότερα κριτήρια που τον φέρνουν πιο κοντά στον πάγκο των ''Ναξιωτών''.

Όσο αφορά τα μεταγραφικά, στα γραφεία του Πανναξιακού φτάνουν καθημερινά πολλές προτάσεις, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να προχωρήσουν σε κινήσεις μετά την συμφωνία τους με τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα, αφού οι αποφάσεις θα ληφθούν από κοινού.

33386_de4b9.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares