Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 23:05

Οι αδελφοί Φίλων και 4 ''Καμαριανοί'' στον Καρτεράδο

Η μοναδική φορά που έχουν αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο οι αδελφοί Φίλων είναι ως αντίπαλοι σε φιλική αναμέτρηση... από σήμερα είναι συμπαίκτες στον Καρτεράδο! Η μοναδική φορά που έχουν αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο οι αδελφοί Φίλων είναι ως αντίπαλοι σε φιλική αναμέτρηση... από σήμερα είναι συμπαίκτες στον Καρτεράδο!

Μπορεί να άργησε λίγο τον σχεδιασμό του, αλλά ο Καρτεράδος μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μέρα με τη μέρα ενισχύεται με σημαντικές προσθήκες.

Τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα για τους ''Καρτεραδιώτες'' είναι τα αδέλφια, Στάθης και Αλέξανδρος Φίλων που αναμένεται να ισχυροποιήσουν σημαντικά τη μεσαία γραμμή της ομάδας ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.

Ο Στάθης Φίλων έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του κοινή συναινέση με την Θύελλα Καμαρίου και πλέον συνεχίζει σε μία άλλη ομάδα του νησιού στο οποίο πλέον ζει μόνιμα.

Ο Στάθης Φίλων ήταν από τους ποδοσφαιριστές που συνέδεσε το όνομα του με τις επιτυχίες της Θύελλας Καμαρίου κερδίζοντας μαζί της το νταμπλ και την άνοδο στη Γ΄Εθνική, όπου αποτελούσε ένα από τα βασικά στελέχη της.

Εκτός την Θύελλα, ο 28χρονος Στάθης Φίλων έχει αγωνιστεί σε: ΠΑΟ Ρουφ, Κερατσίνι, ΑΕ Περάματος, Εθνικό Σιδιροκάστρου, Άρη Ακροποτάμου, και Απόλλων Παραλιμνίου. 

Όσο αφορά τον αδελφό του Στάθη, Αλέξανδρο, αγωνίζεται επίσης στον χώρο της μεσαίας γραμμής ως επιτελικός μέσος.

Ο 24χρονος Αλέξανδρος Φίλων είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί έναν ιδιαίτερα καλό χειριστεί της μπάλας που μπορεί αν δώσει πολλές βοήθειες στη νέα του ομάδα.

Οι προηγούμενες ομάδες του Αλέξανδρου Φίλων είναι οι: Νέο Ικόνιο (Α πειραια ) Χρυσό Σερρών (Α' Σερρών ) ΠΑΟΚ Κορμιού (Γ' εθνική ) Ελπίς Σαππων ( Α Κομοτηνής ) Σπάρτακος (Α Κομοτηνής ).

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα αδέλφια Φίλων δεν έχουν ποτέ ξανά στο παρελθόν αγωνιστεί στην ίδια ομάδα, ενώ ως αντίπαλοι έχουν αναμετρηθεί μόνο μία φορά σε φιλική αναμέτρηση (Χρυσό - Παραλίμνιο).

Επιβεβαίωση με την παραμονή Φίλων στη Θύελλα Καμαρίου

Ακόμη τέσσερις ''Καμαριανοί'' στον Καρτεράδο

Ο Στάθης Φίλων δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Θύελλας Καμαρίου που θα φορέσει την κόκκινη φανέλα του Καρτεράδου, καθώς οι άνθρωποι της  ομάδας κινήθηκαν μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι και απέκτησαν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές που άνηκαν στην Θύελλα και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του Μίμη Παναγιωτίδη.

Πρόκειται για τους Μάνο Γιουρέλη, Γιάννη Καραμολέγκο, Μαρίνο Χάλαρη και Παύλο Μπρίτσα.

 

asdfdasfadsfdas_fb951.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares