Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 21:27

Δύσκολο τρίποντο του Πανναξιακού στην Πάρο [pics-vid]

Συνέχεια στη συγκομιδή βαθμών για τον Πανναξιακό που πέρασε δύσκολα με 0-1 από την Πάρο. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν σθεναρά στον αντίπαλό τους, του περιόρισαν την δημιουργία χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα επιθετικά. 

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καταιγιστικό ρυθμό και ήδη στα πρώτα δύο λεπτά είχαν χαθεί ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Πρώτος ο Πανναξιακός απείλησε στο 1' με τον Γκασούκα και αμέσως μετά ο ΑΟ Πάρου δημιούργησε δύο φάσεις, όπου στην δεύτερη ο Ζέρβας έσωσε σίγουρο γκολ. Ακολούθησε στο 10' ένα ωραίο φάουλ του Ζανελάρι ελάχιστα έξω από την εστία. Ο αγώνας ατόνησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, οι ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου με κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη και χρειάστηκε να φτάσουμε στις καθυστερήσεις, όπου ένα φοβερό σουτ του Γκασούκα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Νίκα. Σημαντικές για την εξέλιξη του αγώνα οι δύο αναγκαστικές αλλαγές, μία για κάθε ομάδα στο 21'. 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ακόμα λιγότερες φάσεις είχε η επανάληψη, όπου ο Πανναξιακός διατήρησε μια ελαφρά, αλλά χωρίς ουσία εδαφική υπεροχή. Πρώτη φάση στο 53' για τον ΑΟ Πάρου με το πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Γιουρτζίδη λίγο έξω από την εστία. Στο 65' άνοιξε το σκορ. Σε μια βαθιά μπαλιά η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων αδράνησε και ο εκρηκτικός Γκασούκας πρόλαβε την έξοδο του Νίκα και πλάσαρε στην άδεια εστία για το 0-1. 

Τα υπόλοιπα λεπτά του ματς κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και μόνο στο 82' σε μία σύγχυση στην περιοχή του Πανναξιακού κινδύνευσε η εστία του Ζέρβα. 

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Βακόνδιος - Μουτάφης και Ζαράνης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Νίκας, Πάπα (21' λ.τ. Τσαντάνης), Σκιαδάς (69' Αρκουλής), Μπέτσα (84' Ζγουράτι), Καμπάσης, Βλακά, Χίσκα, Γαβαλάς, Σαρρής, Γιαννούλης, Γιουρτζίδης.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Σκούνας): Ζέρβας, Καράι, Ανεβλαβής, Καφετζής, Χαμηλοθώρης, Ζανελάρι, Σέμε, Γκασούκας, Γεωργιάδης, Βαθρακοκοίλης (91' Κάκο), Μπονιάκος (21' λ.τ. Πιτταράς).

Βίντεο και φωτογραφίες 

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares