Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 10:51

ΑΟ Πύργου: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Αλέξη Κωνσταντόπουλο

Ψήφο εμπιστοσύνης στον άνθρωπο που μοιράστηκε μαζί τους το ίδιο όραμα έδωσε πριν λίγο η διοίκηση του ΑΟ Πύργου, καθώς ήρθε σε συμφωνία και ανανέωσε τη συνεργασία της με τον επιτυχημένο προπονητή, Αλέξη Κωνσταντόπουλο.

Ο πρόεδρος της ομάδας Μανόλης Νομικός και σύσσωμη η διοίκηση βαστάνε γερά το τιμόνι της ομάδας, οδηγώντας την με ασφάλεια στη νέα εποχή του Σαντορινιού ποδοσφαίρου, με την ανανέωση της εμπιστοσύνης στον Αλέξη Κωνσταντόπουλο να φαίνεται εξ αρχής η πιο ενδεδειγμένη λύση.

Με τον ικανότατο τεχνικό στον πάγκο του, ο ΑΟ Πύργου όχι μόνο κατάφερε να καθιερωθεί στις κορυφαίες ομάδες των Κυκλάδων, αλλά παράλληλα να αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση για τη λειτουργία του σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια, όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί, υπερκαλύφθηκαν και με το παραπάνω, πράγμα που έδωσε ένα μεγάλο μπόνους στην παραμονή Κωνσταντόπουλου στον πάγκο.

Πλέον, αυτό που μένει είναι να μπει μπροστά ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον ΑΟ Πύργου να αναμένεται να έχει για ακόμη μία χρονιά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares