Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 12:53

Χάρης Σαρρής: Δεν θα υπάρξει συμμετοχή της Κ17 του Πανθηραϊκού στο ανδρικό πρωτάθλημα

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις μετά από το επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ του sportcyclades.gr σχετικά με την απόφαση του Πανθηραϊκού να συμμετάσχει η ομάδα Κ17 στο ανδρικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, υπήρχαν απόψεις από γονείς και ανθρώπους της ομάδας που ήθελαν την ομάδα Κ17 του συλλόγου να συμμετάσχει στο ανδρικό πρωτάθλημα προκειμένου να έχει περισσότερα παιχνίδια, όμως μετά τη δημοσίευση του άρθρου υπήρξαν αντιδράσεις και μετά από εκατέρωθεν εξηγήσεις η απόφαση φαίνεται να άλλαξε.

Οι πληροφορίες μας, ήταν διασταυρωμένες στο 100%, όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν γνώριζαν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ όλων των ομάδων του νησιού, όταν αυτές υπέγραψαν τη συμφωνία της συνένωσης και της δημιουργίας του ΑΣ Σαντορίνης 2020.

Η συμφωνία ήταν ξεκάθαρη, όπως λένε αυτοί που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις, αφού ανέφερε ότι ανδρικές ομάδες θα διατηρούν μόνο ο ΑΟ Πύργου και ο ΑΟ Καρτεράδου και φυσικά ο ΑΣ Σαντορίνης 2020. Η συμφωνία σχετικά με τους Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου αναφέρει ότι θα διατηρήσουν κανονικά τα τμήματα ακαδημιών.

Ξεκαθαρίζει ο Χάρης Σαρρής

Με παρέμβαση του στο sportcyclades.gr ο πρόεδρος του Πανθηραϊκού κ. Χάρης Σαρρής, ξεκαθάρισε ότι όλα οφείλονται σε παρεξήγηση και δεν θα υπάρξει συμμετοχή της Κ17 στο ανδρικό πρωτάθλημα, καθώς ο Πανθηραϊκός θα τηρήσει στο ακέραιο όσα έχουν συμφωνηθεί:

«Η συμμετοχή της ομάδας Κ17 στο ανδρικό πρωτάθλημα ήταν μία ιδέα που προέκυψε κυρίως από πιέσεις γονέων που ήθελαν περισσότερους αγώνες για τα παιδιά τους, αλλά θα μπορούσε να προχωρήσει μόνο αν υπήρχε Β΄τοπικό. Ο Πανθηραϊκός θα τηρήσει όλα όσα έχουν συμφωνηθεί και δεν θα κατεβάσει την ομάδα στο ανδρικό πρωτάθλημα. Είναι κρίμα τα παιδιά της Κ17 να έχουν τόσο μικρό αριθμό αγώνων κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Προτείνουμε στην ΕΠΣ Κυκλάδων να εξετάσει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το πρωτάθλημα Κ17 σε δύο (2) γύρους, προκειμένου να αυξηθούν τα παιχνίδια».

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares