Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 22:34

«Καθάρισε» σε ένα ημίχρονο ο Πύργος στο Φιλώτι [pics-vid]

Με σχετική ευκολία πέρασε μέσα από  την δύσκολη έδρα του Φιλωτίου ο ΑΟ Πύργου, που οδηγεί σταθερά την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου.

Η ομάδα του Αλέξη Κωνσαντόπουλου χρειάστηκε ένα ημίχρονο να καθαρίσει το παιχνίδι, αφού στην ανάπαυλα προηγούνταν με 4-0, σκορ που έκρινε και την αναμέτρηση.

Οι Σαντορινιοι δεν σταμάτησαν ούτε όταν έμειναν με 10 παίκτες στο 40' λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μαντούση, αφού αμέσως μετά πέτυχαν και άλλο τέρμα και στην επανάληψη διαχειρίστηκαν με άψογο τρόπο την υπεροχή τους.

Στο 15΄ Μανώλης Νομικός γύρισε την μπάλα στον Πολυκρέτη, ο οποίος  με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Στο 28΄ο Σελεστάι, βρήκε τον Πολυκρέτη μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να νικάει τον Ψαρρά και να ανεβάζει τον δείκτη στου σκορ στο 0-2.

Στο 30΄ο Πολυκρέτης που ήταν ο κορυφαίος του ΑΟ Πύργου, πάσαρε στον Μανώλη Νομικό και εκείνος με εύστοχο σουτ έκανε το 0-3.

Στο 42΄ ο Παπαθανασίου βρήκε με μία μακρινή μπαλιά τον Σόλωνα Φύτρο, οποίος με σουτ έγραψε το τελικό σκορ του αγώνα (0-4)

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους Φαν Άακεν και Ρούσσο Γ.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Ψαρράς, Ντάσιος, Κουφόπουλος, Μουστάκης Ν., Χουζούρης (76′ Βερύκοκος), Λογοθέτης, Προμπονάς (30′ Μουστάκης Β.), Ζούλης (46′ Μουστάκης Δ.), Λίκα, Μεμλίκα (62′ Πιτταράς), Κοττάκης

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Καλαμάτας, Κολιούσης, Νομικός Ε. (73΄Πάγια), Μαντούσης, Παπαθανασίου, Νομικός Ε., Δαβιλάς, Γκίκας (86΄Βρενάγκρ), Φύτρος Σολ., Σελιστάι (79′ Κυβρικοσαίος), Πολυκρέτης (85΄Φύτρος Σαμ.)

Βίντεο και φωτογραφίες:

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares