Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 18:12

Με τη φανέλα του Πύργου και τη νέα σεζόν ο «κίλερ» Μανώλης Νομικός

Ο Μανώλης Νομικός «όπλισε» λέγοντας το ναι στην ανανέωση του με την ομάδα της καρδιάς του τον ΑΟ Πύργου και είναι έτοιμος να φορτώσει με γκολ τις αντίπαλες εστίες τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ένα - ένα τα όπλα μπαίνουν και πάλι στη φαρέτρα του προπονητή της ομάδας Αλέξη Κωνσταντόπουλου, καθώς μετά του Βαγγέλη Νομικό και Σόλωνα Φύτρο, πλέον υπολογίζει σε ακόμα έναν παίκτη που θα αποτελέσει βαρόμετρο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας του.

Ο Νομικός δεν χρειάζεται να συστηθεί, καθώς αυτό γίνεται ανελλιπώς από την απόδοση του στο γήπεδο και από τα γκολ που πετυχαίνει, τα οποία αρίθμησαν τα 17 τη σεζόν 2018-2019, ενώ πέρυσι σταμάτησε στα 3, στις μόλις 4 αγωνιστικές.

NOMIKOS GRAMMATEAS

Η ανανέωση της συνεργασίας δεν χαροποιεί μόνο τον ίδιο, αλλά σύσσωμη τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και πολύ περισσότερο τους συμπαίκτες του, που θα έχουν ξανά δίπλα τους το δικό τους παιδί... τον Μανώλη. 

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

«ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2021-2022 ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΑΝΩΛΗ ΝΟΜΙΚΟ.. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!!»

NOMIKOS MATIS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares