Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 11:19

Αξία και ποιότητα με Γιώργο Κελίδη και φέτος ο ΑΟ Πύργου

Με πολλά χρόνια συμμετοχής και τεράστια προσφορά στο ποδόσφαιρο της Σαντορίνης, ο Γιώργος Κελίδης είναι ένας αθλητής - κόσμημα, από τον οποίο μπορούν να παραδειγματιστούν όλα τα παιδιά που αγαπούν τα σπορ και το ποδόσφαιρο.

Χιλιάδες λεπτά συμμετοχής χωρίς κανένας να έχει να πει κάτι αρνητικό γι αυτόν. Σέντερ φορ παλιάς κοπής που γνωρίζει πως θα σκοράρει, έχοντας στο ενεργητικό του πολλά γκολ -ίσως τα περισσότερα εν ενεργεία ποδοσφαιριστή στις Κυκλάδες-.

Η ενασχόληση του και με άλλα αθλήματα όπως το Beach Volley τον «προδίδουν» για την αγάπη που τρέφει για τον αθλητισμό.

Στον ΑΟ Πύργου είναι τυχεροί που τον έχουν στο ρόστερ της ομάδας και αυτό φαίνεται και από την ακόλουθη ανακοίνωση του συλλόγου που προαναγγέλλει την παραμονή του: 

Γιώργος Κελίδης... το ''Βαρύ Πυροβολικό'' της ομάδας μας παραμένει στον σύλλογο μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, συνεχίζοντας την τεράστια προσφορά του στον ΑΟ Πύργου και το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης.

Ότι και να πει κανείς για τον Γιώργο είναι λίγο. Ένας αθλητής που έχει προσφέρει τα μέγιστα. Ένας αθλητής, ο οποίος όπου και να αγωνίστηκε διακρίθηκε όχι μόνο για τις ικανότητες του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και για το ήθος του.

Πραγματικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποφάσισε να παραμείνει στον σύλλογο μας για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Γιώργο, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και να είσαι πάντα υγιής για να κάνεις  αυτό που σου αρέσει.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΟ Πύργου 

kelidis

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares