Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 23:58

Επισημοποιήθηκε του Παρπουτσή στην Ελλάς Σύρου

Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Χρήστου Παρπουτσή στην Ελλάς Σύρου, καθώς πριν λίγο ο συριανός σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μακεδόνα ποδοσφαιριστή.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι άνθρωποι της Ελλάς Σύρου κινήθηκαν μεθοδικά και κατάφεραν να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα δώσει πολύτιμες λύσεις στη γραμμή στα άκρα της επίθεσης.

Η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Παρπουτσή:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Παρπουτσή.

Ο Χρήστος Παρπουτσής αγωνίζεται στην θέση του δεξιού εξτρέμ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία στην ακαδημία ΠΑΟΝΕ Επταλόφου. 15 ετών τον πήραν στην μεγάλη ομάδα όπου και ξεκίνησε να παίζει σε υψηλότερο επίπεδο για τα επόμενα 3 χρόνια. Μετά μεταγράφηκε στον Κιλκισιακό όπου αγωνίστηκε εκεί για δυο χρόνια (μια χρονιά στην Γ Εθνική). Μετά το Κιλκίς, επέστρεψε στο χωριό του για να κάνει μια εκπληκτική σεζόν με 34 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η καλή σεζόν αποζημιώθηκε με μεταγραφή στην Αναγέννηση Πλαγιάς όπου κατέκτησε το «νταμπλ», παίρνοντας την άνοδο για την Γ Εθνική, μένοντας δυο χρόνια στην ομάδα. Μάλιστα την φετινή χρονιά ο Χρήστος ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, έχοντας συμμετοχές και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τον καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου και του ευχόμαστε με την ομάδα μας καλή αγωνιστική σεζόν.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Αμέσως μετά την οριστική συμφωνία ο Χρήστος Παρπουτσής σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας είπε:«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια. Είχα αρκετά μηνύματα από ανθρώπους από την Σύρο που με έκαναν να νιώσω όμορφα. Θέλω να πάρω όσα περισσότερα μπορώ με τη νέα μου ομάδα και εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ με στόχο να βγούμε στην μεγάλη κατηγορία»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares