Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 20:21

Συνεχίστηκε στη Μήλο ο «καλπασμός» της Ελλάς Σύρου

Ούτε η δύσκολη έδρα του Παμμηλιακού στάθηκε εμπόδιο στην Ελλάς Σύρου, καθώς η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου πήρε τη νίκη με 0-3 και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι δυο στάδιο της Μήλου, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων το συγκρότημα του Κώστα Παπαδόπουλου κατάφερε να ελέγξει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα  κόντρα στην ομάδα της Μήλου, που αν και έδειξε διάθεση να πάρει κάτι από το ματς δεν τα κατάφερε να ευχαριστήσει τον κόσμο που έδωσε το βροντερό παρόν στις εξέδρες, κερδίζοντας πάντως το χειροκρότημα για την προσπάθεια.

Η Ελλάς Σύρου, που εκτός τα γκολ είχε και τρία δοκάρια κατάφερε στην πρώτη της φάση στο 10’ να πάρει το προβάδισμα με τον Μπακατσέλο, ο οποίος μετά την πάσα του Παυλόπουλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο ύψος της μικρής περιοχής και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 42' ο Ογκνιάνοφ έπειτα την κάθετη πάσα του Παυλόπουλου βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 0-2 για το συγκρότημα του κ. Παπαδόπουλου.

Στο 51’ ο Λαλάς έπειτα από την ασίστ του Παυλόπουλου έκανε το τελικό 0-3 για την Ελλάς Σύρου.

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Ζαράνης και βοηθοί οι Μαθιουδάκης και Κουλακιότης

Παμμηλιακός (Χ. Πατσούρας): Πρίφτης, Μπάτση, Sarr, Diouf, Δίντσης, Atanasov, Κυρίτσης (66’ Μαρκαντώνης), Ραπανάκης Παππάς, Παπαδημητρίου (22’ λ.τρ. Μαυρογιάννης, 72’ Παγώνης), Λιβάνιος.

Ελλάς Σύρου (Κ. Παπαδόπουλος): Μώτος, Λαλάς, Κολλιάκος, Σκούπρα, Encev, Ογκνιάνοφ (75’ Πρίντεζης), Μπακατσέλος, Παυλόπουλος (77’ Ρηγούτσος), Παράβαλος (65’ Μαϊπάς), Μανουδάκης, Νομικός (77’ Χατζηδιαμαντής). 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares