Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 20:55

Άκης Πύργος: Πιο έμπειροι και ήρεμοι πλέον πάμε για την άνοδο στη Γ' Εθνική - Δύσκολη η αφετηρία των μπαράζ

Ο κύβος ερρίφθη για την Ελλάς Σύρου όσον αφορά το πρόγραμμα των μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική και το μυαλό όλων πλέον στο στρατόπεδο της ομάδας είναι στην 14η Μαΐου.

Την ημέρα δηλαδή που η ομάδα θα πρέπει να ταξιδέψει στη Ρόδο για την πρεμιέρα κόντρα στους πρωταθλητές της Δωδεκανήσου. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Αντιπροέδρου της Ελλάς Θεόδωρου Πύργου για τη διαδικασία των μπαράζ που θα καθορίσει και το αν η ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική την επόμενη σεζόν:

«Ξεκινάμε με δυο δύσκολα παιχνίδια όμως έχουμε πίστη και αισιοδοξία. Το μόνο που έχουμε ως στόχο είναι η άνοδος. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων ήταν για εμάς απλά το σκαλοπάτι για να παμε στα μπαράζ και να φέρουμε την πολυπόθητη άνοδο στο νησί μας» τόνισε ο έμπειρος παράγοντας για να συνεχίσει αναφερόμενος στον φίλαθλο κόσμο της Σύρου:

«Θελουμε όλο το νησί να είναι κοντά μας στα μπαράζ. Να είστε όλοι σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Πιο έμπειροι και πιο ήρεμοι πλέον θέλουμε να αλλάξουμε σελίδα και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο. Με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε βέβαιοι ότι το γήπεδό μας μπορεί να γίνει το μεγάλο μας όπλο. Ελπίζουμε και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια οι φίλαθλοι της Σύρου να είναι ο 12ος παίκτης μας!»
Εν κατακλείδι ο Θεόδωρος Πύργος έκανε αναφορά και στα μελλοντικά αστέρια του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, δηλαδή τα παιδιά που είναι μέλη των μικτών ομάδων που πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπολογής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις μικτές για τις επιτυχίες τους και βέβαια να μην ξεχάσουμε όλοι τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένο Φρέρη, για όλα αυτά που έχει προσφέρει στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο!»

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares