Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 20:25

Συνάντηση για την Κ13 και ανθοδέσμη στον ΠΑΣ Νάξου

Συνάντηση για την Κ13 και ανθοδέσμη στον ΠΑΣ Νάξου Συνάντηση για την Κ13 και ανθοδέσμη στον ΠΑΣ Νάξου

Θύελλα και ΠΑΣ Νάξου συναντήθηκαν σήμερα στο ΔΓ Καμαρίου, σε έναν αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής για την κατηγορία της κ13.

Η ομάδα της Σαντορίνης έδωσε τα συγχαρητήρια της στην ομάδα του Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ για την βράβευση με το Κύπελλο Ήθους από την ΕΠΣΚ.

Η σχετική ανακοίνωση της Θύελλας

Στα πλαίσια του παιχνιδιού της Κ13 μας με τον Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ, η ομάδα μας τίμησε τους φιλοξενούμενους πριν την έναρξη του αγώνα, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ήθους ΕΠΣΚ για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Πριν τη σέντρα ο σημερινός αρχηγός της Κ13, Βαγγέλης Γκίτσης, πρόσφερε μια ανθοδέσμη στον αρχηγό των φιλοξενούμενων Παντελαίο, μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του σωματείου μας προς τον σύλλογο του γειτονικού νησιού.

Αναφορικά με τον αγώνα, όπου έλαβαν μέρος όλα τα παιδιά, το Δ.Σ. της Θύελλας, συγχαίρει τους μικρούς αθλητές για την προσπάθεια τους καθώς και όλο τον φίλαθλο κόσμο που παραβρέθηκε στις εξέδρες του ΔΓ Καμαρίου και χειροκρότησε το μέλλον της ομάδα μας.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Κ13 – Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ Κ13 0-5

Σκόρερς: 4′ Παντελαίος 0-1, 8′ Μαρκοπουλιώτης 0-2, 22′ Γκούφας 0-3, 30′ Γκούφας 0-4, 53′ Παντελαίος 0-5

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Κ13 (Φουστέρης):Μαλλολάρι, Κώστογλου, Καρράς, Ρούσσης Α., Ζωγράφος, Ξαγοράρης, Σιγάλας, Λειβαδάρος Ν., Γεροντάκης, Γκίτσης, Λειβαδάρος Σ.

Αναπληρωματικοί: Ρούσσης Ι., Πελέκης Ν., Πελέκης Ι., Λιγνός, Αργυρόπουλος, Καρράς Γ.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ Κ13 (Μαράκης):Βαλλέτας, Μανδηλαράς, Βαλέρης, Korra, Shermadhi, Τερζίδης, Καλαβρός, Μαρκοπουλιώτης, Γκούφας, Λέκκας, Παντελαίος

Αναπληρωματικοί: Μελισσουργός, Σαλτέρης, Σιδέρης, Νάνας

Με στοιχεία από το thyellakamariou.gr

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares