Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 22:14

Οικογενειακό το κλίμα στη γιορτή του ΠΑΣ Νάξου [pics-vids]

Οικογενειακή ατμόσφαιρα… Αυτή μόνο η φράση μπορεί να περιγράψει  τη χθεσινή τελετή λήξης των ακαδημιών του ΠΑΣ Νάξου που πραγματοποιήθηκε στο ''Naxos Mini Soccer''.

Μικροί και μεγάλοι πέρασαν καλά σε ένα απόγευμα που τα είχε όλα… Από φιλικό των «Λιλιπούτειων» του ΠΑΣ Νάξου, μέχρι άφθονες λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει οι ''χρυσοχέρες μαμάδες''…

Βέβαια, από αυτή τη γιορτή δε θα μπορούσαν να λείψουν οι απονομές στους πρωταθλητές των Κ14 και Κ18, όπως και των νικητών στους χθεσινούς διαγωνισμούς πέναλτι.

Η Γεωργία Σωμαρίπα – Χωριανοπούλου έμεινε σχεδόν έκπληκτη όταν το μέλος τη ομάδας κυρία Καστρισίου - Λέκκα τη κάλεσε από τα μεγάφωνα να βραβευθεί από τον πρόεδρο κ. Μαργαρίτη, ως η πιο πιστή φίλαθλος για τη σεζόν 2016-2017.

Ο Νικήτας Παντελαίος δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση  του Γιατρού Αλέξανδρου Λέκκα να μας δείξει το ταλέντο που έχει μεταβιβάσει στους παιχταράδες γιους του και δεν συμμετείχε στη ''κοντρούλα'' των πέναλτι μεταξύ των πατεράδων… Πάντως ο Γιατρός τίμησε τον θεσμό της ''άσπρης βούλας'' και μας άφησε όλους έκπληκτους με το δεξί σουτ που διαθέτει, «καρφώνοντας» τον υιό του που εκτέλεσε χρέη τερματοφύλακα. Βέβαια ως γνωστό οι δυο τους με τη μικρή συνδρομή των άλλων πατεράδων, φρόντισαν να μη πάει τίποτα χαμένο από τον μπουφέ! Ο Γιάννης Καστρίσιος ανέλαβε με επιτυχία τον ολοκληρωτικό αφανισμό της μπύρας...

Η βραδιά έκλεισε με τις καλύτερες ευχές για καλή ξεκούραση και καλή επάνοδο για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά, βαμμένη στα βυσσινοπορτοκαλί  χρώματα του ΠΑΣ Νάξου!

Βίντεο και φωτογραφίες

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares