Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 11:56

Στο Final 4 με ανατροπή η Κ18 του ΠΑΣ Νάξου [pics-vid]

Την πρόκριση της στο Final Four της Κ18 εξασφάλισε η Κ18 του ΠΑΣ Νάξου, η οποία σε ένα πολύ όμορφο ματς που έγινε την Κυριακή στη Σαντορίνη ανέτρεψε δύο φορές τος εις βάρος της σκορ απέναντι στον Πανθηραϊκό, κατακτώντας τη νίκη με 2-3 και παράλληλα το χρυσό τρίποντο που της έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση από τον 2ο όμιλο.

Η ομάδα του ΠΑΣ Νάξου που ταξίδεψε στη Σαντορίνη με πολυμελή αποστολή, λόγω του παράλληλου αγώνα της Κ14, καταφέρνοντας τον στόχο που την έφερε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τις δύο θέσεις να ξεκαθαρίζουν οριστικά τις επόμενες αγωνιστικές, καθώς ο ΑΟ Πάρου που ακολουθεί στην 2η θέση χρειάζεται 1 βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το 2ο εισιτήριο.

Από την πλευρά του ο Πανθηραϊκός είχε αρκετές ελλείψεις λόγω της συμμετοχής ποδοσφαιριστών στην ανδρική ομάδα που είχε δύσκολη αποστολή στο Άργος, αλλά παρόλα αυτά η καλή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο και τον κ. Τσοβάρα είναι εμφανής και πλέον αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο, με τη συνεργασία των τελευταίων ετών με την Playland να έχει ήδη αποδώσει καρπούς.

Ένα από τα θετικά του αγώνα ήταν η άριστη παρουσία του νεαρού διαιτητή Ανδρικόπουλου, ο οποίος ήταν άψογος και έλαβε τα θετικά σχόλια από όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου των Φηρών. Να σημειωθεί ότι στην ανάπαυλα είχαμε αλλαγή του δεύτερου βοηθού Νάκκα με τον κ. Τσάφο, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού.

Τα γκολ

Στο 24΄ο Μενδρινός εκτέλεσε κόρνερ με τον Κόκκαλη να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Πριν καλά - καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, σε ένα βαθύ γέμισμα από την άμυνα ο Παντελαίος έκανε επίδειξη υψηλής τεχνικής, τσίμπησε την μπάλα και με άψογο πλασέ νίκησε τον Χαραλαμπόπουλο, ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 53΄πέτυχε την πρώτη ανατροπή του σκορ, με τον Λέκκα να σεντράρει από αριστερά, η μπάλα από λάθος διώξιμο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαραλαμπόπουλου και ο Μαργαρίτης με κοντινό σουτ έκανε το 1-2.

Στο 80΄ο Τσοβάρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-2 φέρνοντας και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.

Ο ΠΑΣ Νάξου όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 85΄Γκούφας και Παντελαίος συνεργάστηκαν άψογα, με τον δεύτερο να σουτάρει, τον Χαραλαμπόπουλο να αποκρούει και στην επαναφορά τον Γκούφα με κοντινό σουτ να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα για το τελικό 2-3 της όμορφης αυτής αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθούς τους Βάϊλα και Νάκκα

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Τσοβάρας): Χαραλαμπόπουλος, Κόκκαλης (65’ Δαμίγος), Χατζηλαζαρίδης, Μιχαλιός (65’ Σούμας), Κοιλιακούδης Φ., Κοιλιακούδης Α., Βράπι, Τσοβάρας, Φουστέρης Π. (46’ Ρινάκης), Στεφανόπουλος, Μενδρινός (71’ Γκόγκα)

Αναπληρωματικοί: Φουστέρης Μ., Γκέκας, Προβατόπουλος

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Σέργης Γ., Σιδερής (63’ Σερμάδι), Μελανίτης (73’ Καραπάτης), Σέργης Ι., Λαγογιάννης, Μαργαρίτης, Γρυλλάκης, Γκούφας, Μανδηλαράς, Λέκκας, Παντελαίος

Αναπληρωματικοί: Κόρα, Βαλέττας, Μερεπέζα, Βουδιάς

Η βαθμολογία

2018-03-20_2.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares