Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 18:31

Ανοίγει τα.. φτερά του ο Γ. Μαργαρίτης του ΠΑΣ Νάξου

Μετά τους Ξενάκη (Ατρόμητος), Μαρκοπουλιώτη και Φραγκίσκο (ΑΕΚ), Πρεβόλης (Πανιωνιος) ακόμη ένας ποδοσφαιριστές που προέρχεται από την ακαδημία του ΠΑΣ Νάξου είναι έτοιμος να... ασφαλίσει τις βαλίτσες του και να αποχωρήσει από το όμορφο νησί των Κυκλάδων για να κυνηγήσει το όνειρο του.

 Ο Γιάννης Μαργαρίτης, που αποτέλεσε των αρχηγών και κορυφαίων της Μικτής Κυκλάδων στην... τρελή πορεία που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, μαγνήτισε τα βλέμματα των ανθρώπων του Ατρόμητου με αποτέλεσμα να κινηθούν αστραπιαία ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό των υποδομών τους. 

Με όπλο τη συνεχή δουλειά, τις πολλές ώρες αφοσίωσης εντός γηπέδου για να... επιβραβευτούν οι κόποι και με κυρίαρχο στοιχείο τη συνεχή βελτίωση, ο... καπιτάνο της Μικτής Κυκλάδων ανοίγει τα φτερά του ώστε να δοκιμάσει την τύχη του στην Περιστεριώτικη ομάδα, όπου αποτελεί, εργοστάσιο παραγωγής παικτών.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα προκειμένου να αποτελέσει και επίσημα μέλος του Ατρόμητου. 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares