Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 21:23

Πήρε το ντέρμπι με τον Πανθηραϊκό ο ΠΑΣ Νάξου

Πολύ σημαντική νίκη με 0-3 κόντρα στον Πανθηραϊκό πέτυχε η Κ16 του ΠΑΣ Νάξου στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο των Φήρων.

Η ομάδα του Πέτρου Μαράκη, κατάφερε να πάρει το τρίποντο, απέναντι στον Πανθηραϊκό που είναι αναμφισβήτητα η ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στο final four του πρωταθλήματος, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα.

Στο 23΄ο Γιαννακόπουλος μετά από λάθος στην άμυνα επωφελήθηκε και με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, με το 0-1 να μένει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, καθώς ο Πανθηραϊκός δεν μπόρεσε να σκοράρει σε σημαντική ευκαιρία που είχε.

Ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει το παιχνίδι στην επανάληψη και στο 46΄ ο Λέκκας με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χατζηαδαμίδη. Μάλιστα λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης είδε προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι του Σαντορινιού γκολκίπερ.

Ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να απαντήσει στον ΠΑΣ Νάξου, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι, με τον Βουδιά στο 73΄ να κλειδώνει τη νίκη, όταν μετά από καταπληκτική ενέργεια του Γκούφα και ασίστ, με σουτ μέσα από τη περιοχή έγραψε το τελικό 0-3.

Ο ΠΑΣ Νάξου έχει να δώσει ακόμη έναν σημαντικό αγώνα στη Σαντορίνη, καθώς αύριο Κυριακή 25/11 στις 12:30 θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Καμαρίου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Νάκας, με βοηθούς τους Παντελάκη και Μαθιουδάκη

Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρεμύδας): Αδαμίδης, Λαμάι, Κρεμύδας, Μαυρίκης, Βαμβακούσης, Μπούζι, Γκόγκα, Φέγγης, Χατζηλαζαρίδης, Χοχάι, Γκέγκα,

Αναπληρωματικοί: Προβίμη, Δαμίγος, Παλέκης, Ρούσσος, Βαζαίος, Τσοβάρας, Ζεκιράι,

ΠΑΣ Νάξου (Πέτρος μαράκης): Βαλέττας, Μανδηλαράς, Κόρρα, Σερμάδι, Βαλέρης, Ορφανός, Καλαβρός, Βασαλάκης, Λέκκας, Γκούφας, Γιαννακόπουλος,

Αναπληρωματικοί: Χιλάι, Ψαρράς, Ρόδε, Τάκος, Φλεριανός, Σκουριάς.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares