Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 16:41

Αφιέρωμα στον Αθλητικό Σύλλογο Παμμηλιακός από το sportcyclades [vid]

Πρόκειται για μια ομάδα που εφόσον βρίσκεται στις Δυτικές Κυκλάδες, δυσκολεύεται αρκετά σε ζητήματα που αφορούν την μετακίνηση της κάθε φορά που χρειάζεται να δώσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο Παμμηλιακός ωστόσο κάνει τιτάνια προσπάθεια όχι μόνο στο τμήμα του ποδοσφαίρου, αλλά και σε εκείνο του στίβου και του μπάσκετ, με τον Μιχάλη Βαμβακάρη και τους συνεργάτες του από το διοικητικό συμβούλιο με καθημερινή προσπάθεια, σε πείσματα καιρών, να έχουν ως στόχο τη βελτίωση αναφορικά με τις συνθήκες προπόνησης για όλους τους αθλητές.

Παρότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν είναι αυτές που θα έπρεπε για ένα νησί που το ταλέντο... ξεχειλίζει, οι ''κόκκινοι'' παλεύουν και δείχνουν ότι εφόσον υπάρχει θέληση όλα μπορούν να συμβούν.

Αρνητικός παράγοντας αποτελεί το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές παραφωνίες με πρόσωπα που ενώ βλέπουν την προσπάθεια που γίνεται αρέσκονται στην κακόβουλη κριτική.  

Το sportcyclades.gr βρέθηκε στη Μήλο όπου είχε την ευκαιρία να σας μεταφέρει την προσπάθεια που γίνεται στον αθλητικό οργανισμό που ονομάζεται 'Παμμηλιακός' συνομιλώντας με παίκτες της ακαδημίας που δεν χάνουν ποτέ το χαμόγελο τους, προπονητές διοίκηση και σημαντικά πρόσωπα. 

Ακολουθεί το αφιέρωμα

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Κάμερα: Ελένη Γρίβα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο έκανε και ο γενικός γραμματέας της ομάδας, Στέλιος Λιβάνιος ο οποίος χαρακτηριστικά τόνισε:

Απο το 2011 η προσπάθεια είναι συλλογική και όλα τα μελη του διοικητικού συμβουλίου προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε το επίπεδο των ακαδημιών και πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό παρά τις όποιες παραφωνίες υπάρχουν κατά καιρούς. Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχιστεί αρκεί βέβαια να υπάρχουν άνθρωποι ικανοί να οργανώσουν και να μας βοηθήσουν και όχι να μας λογοκρίνουν αρνητικά.

Πριν 8 χρόνια εκπονήθηκε ένα πλάνο που είχε ως στόχο την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα προέρχονται από το νησί μας κατ' αποκλειστικότητα. Γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να υπάρχουν αποτελέσματα. Όμως θεωρούμε ότι έφτασε η στιγμή ώστε οι κοποι της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών να αποφέρουν καρπούς και τα επόμενα χρόνια είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα αποτελείται αμιγώς από Μηλιούς ποδοσφαιριστές.

Όραμα μας είναι την περίοδο 2019-2020 ο Παμμηλιακός να συμμετάσχει στο πρώτάθλημα και με παίκτες Μηλιούς.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares