Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 09:41

Πήρε το ντέρμπι του ομίλου η Κ16 του Πανθηραϊκού [vid]

Σημαντικό διπλό, που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου πέτυχε η ομάδα Κ16 του Πανθηραϊκού στη Νάξο, επικρατώντας με 1-4 του ΠΑΣ Νάξου.

Naxos-Star-TV-Banner_0e3f9.jpg

Η ομάδα της Σαντορίνης, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με δύο τέρμaτα ανά ημίχρονο κατάφερε να πάρει αυτή την τόσο σημαντική νίκη, που τη φέρνει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μαυρίκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Κρεμύδα να κάνει το 0-2 στο 20', σκορ που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 60΄, ο Βασαλάκης μείωσε σε 1-2, βάζοντας και πάλι τον ΠΑΣ Νάξου στο παιχνίδι, όμως η απάντηση του Πανθηραϊκού ήταν άμεση, καθώς στο 64' , ο Γκόγκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3.

Το τελικό 1-4 πέτυχε ο Βαμβακούσης στο 65΄.

Διαιτητής ήταν ο κ. Φααν Άακεν με βοηθούς τον κ. Χατζόπουλο και την κα. Μελανίτη.

ΠΑΣ Νάξου (Πέτρος Μαράκης): Σέργης, Τσέπα (45΄Λέκκας Λ.), Τόνι (75΄Χωριανόπουλος), Ψαρράς, Μαθιάσος, Χιλάι (75΄Ρόδε), Λέκκας Ν., Ορφανός, Πετράς, Βασαλάκης, Παντελαίος

Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρεμύδας): Αδαμίδης, Κρεμύδας, Γκόγκα (75΄Δαμίγος Μ.), Λαμάι (40΄Βεζύρης), Κοτσάι, Φέγγης, Βαμβακούσης, Μαυρίκης, Μπούζι (64΄Δαμίγος Α.), Χαξάι, Σιγάλας.

Αναπληρωματικοί: Δαρζέντας, Προβίμι, Ρούσσος, Βαζαίος.

Το βίντεο του αγώνα όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το sportcyclades.gr 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares