Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 10:49

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης για το κλείσιμο της χρονιάς

Μετά την όμορφη γιορτή με την οποία έκλεισε η χρονιά για την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης η ακαδημία του ΑΟ Πύργου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε μία όμορφη οικογενειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο ''Πύργος'' ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τη σχολή μας.

Από την πρώτη στιγμή που ενταχθήκαμε στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ο στόχος μας εκτός από την άρτια εκπαίδευση των παιδιών της ακαδημίας μας ήταν και η δημιουργία μίας οικογένειας.

Η εικόνα στη γιορτή μας επιβεβαίωσε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όλοι μαζί γιορτάσαμε το κλείσιμο της πρώτης μας χρονιάς ως Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν. Τους γονείς, τους χορηγούς μας, αλλά και όλους τους συλλόγους που είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε ως ακαδημία, όπως και τον Νίκο Δεναξά και το PyrgosRestaurant Santorini για την όμορφη φιλοξενία που μας παρείχε.

Κάναμε τον απολογισμό μας. Μιλήσαμε για τα σχέδια μας και αποχαιρετίσαμε με αίσθημα ικανοποίησης ότι κάτι καλό καταφέραμε...

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη νέα περίοδο, έχοντας πολύ όρεξη και γνώση για να κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα.

Σας ευχαριστούμε!

Γιόρτασαν και αποχαιρέτησαν τη χρονιά στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης [pics-vid]

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares