Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 20:11

Μας τρέλανε η Μαρία... [pics-vid]

Πριν από μερικά χρόνια στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στη Νάουσα που λειτουργούσαν υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Παπαδάκη ξεχώριζε ένα μικρό κορίτσι που αγωνιζόταν τότε στην θέση του τερματοφύλακα.

Εύκολα μπορούσε κανείς να διακρίνει το ταλέντο και την εκπληκτική αντίληψη του αθλήματος που είχε η Μαρία Θεοδωράκη.

Το κορίτσι με την χρυσή καρδιά διέθετε μία σπάνια αθλητικότητα που όταν μεγάλωσε και κατάλαβε πως η αγάπη της για το ποδόσφαιρο δεν την εγκατέλειπε, αποφάσισε να συνεχίσει πλέον σαν επιθετικός.

Παρά το ότι οι προσπάθειες για συγκρότηση γυναικείας ομάδας στην Πάρο απέτυχαν, προλάβαμε να την δούμε σε κάποια φιλικά ματς έκπληκτοι με τα όσα έκανε με την μπάλα στα πόδια.

Τότε ήταν που μιλάγαμε για τον «θηλυκό Μέσι» της Πάρου. Αργότερα, όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο και μετακόμισε στον Πειραιά προσπάθησε να βρει την κατάλληλη ποδοσφαιρική στέγη, προκειμένου να συνεχίσει το χόμπι της που τόσο αγαπούσε.

Μετά από καιρό βρήκε στην νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του Φοίνικα Αγ. Σοφίας τις προϋποθέσεις που ήθελε. Ο Φοίνικας αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ΕΠΟ, σε όμιλο μαζί με τις Αμαζόνες Κορινθίας, τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων, τους Λύκους Αιγιαλείας και την Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου.

Η ομάδα, που από ότι μπορούμε να αντιληφθούμε διοικείται από ανθρώπους άνδρες και γυναίκες, πραγματικούς λάτρεις του αθλήματος, μετά την συμπλήρωση του πρώτου γύρου είναι πρώτη και αήττητη οδεύοντας ολοταχώς προς την Β Εθνική.

Στον τελευταίο τους νικηφόρο αγώνα με τους Λύκους Αιγιαλείας στο γήπεδο του Ρέντη η Μαρία πέτυχε ένα γκολ που χαρακτηρίστηκε δίκαιο το καλύτερο του πρωταθλήματος.

Δείτε στο 0.52' του βίντεο το γκολ που έβαλε και θα καταλάβετε γιατί τρελαθήκαμε.

image_1.png

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares