Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 11:05

Κέρδισε εμπειρίες παρά την ήττα από την πρωτοπόρο

Σε συνέχεια της πολύ καλής εμφάνισης, από το ματς της Μυκόνου επί της Αθήνας ΑΟ η Γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς συνέχισε και εκτός έδρας τις καλές εμφανίσεις της, αν και ηττήθηκε με 4-0 από την πρωτοπόρο του ομίλου Δραπετσώνα.

Πλέον οι Μυκονιάτισες ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα και τελευταίοι για τη φετινή χρονιά επί του Ακράτητου, εντός έδρας στις 22/04/18 με στόχο να καταφέρουν να πάρουν το 2ο θετικό αποτέλεσμα της φετινής χρονιάς.

Μετά το τέλος του αγώνα το Μυκονιάτικο Σωματείο εξέδωσε τη παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των Νέων Δραπετσώνας για την φιλοξενία. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες που με τη διάθεση και τις προσπάθειες που καταβάλουν στο γήπεδο προσφέρουν θέαμα και ανεβάζουν το επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η ομάδα μας αν και ηττήθηκε με σκορ 4-0 έδειξε ότι ακόμη και στην πιο δύσκολη έδρα με σαφώς πιο έτοιμο αντίπαλο συνεχίζει να προσπαθεί για το καλύτερο και να αγωνίζεται πάντα σε αθλητικά πλαίσια αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες! Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος στις 22/4/18 με τον Ακράτητο στο νησί μας!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δημητρακόπουλος με βοηθούς του κ.κ. Νιώτη και Πιγγιού

Νέες Δραπετσώνας: Κουζέλης, Βλαχοδημητροπούλου, Παναγάκου (72' Στάμου), Σίσκου (77' Λωρίτη), Σιδέρη, Λαδοπούλου, Αβραμιώτη, Χονδρουλάκη (65' Γεωργουλοπούλου), Καλτσή, Καρατζά

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Σωρότου, Κορωναίου, Πουλημένου, Κουτσούμπου

Α.Σ. Άνω Μερά: Ζουγανέλη, Σένκα, Κουκά Γ., Κουκά Κ., Μπουτούρη (41' Μπουσάι), Καπέλα (75' Ζουγανέλη Α.), Γιαβρούτα (67' Πετρίδου), Όντρι, Μαλάι (56' Νταλιάνη), Πατεράκη, Κλαούντια

Την αποστολή συμπλήρωσαν:  Πανταζή, Νικολιουδάκη, Ντραγκότι

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares