Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 21:44

Μανταφούνης: "Κερδισμένο απ' αυτό το ματς θα είναι το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο"

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας της Άνω Μεράς για το ντέρμπι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής με αντίπαλο τον Περσέα στη Σύρο αύριο Σάββατο.

Ο προπονητής της Μυκονιάτικης ομάδας, Δημήτρης Μανταφούνης, μετά τον έτερο προπονητή, Θοδωρή Καραγιάννη, έδωσε το δικό του νόημα στο ματς, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι το αποτέλεσμα δεν αποτελεί κυρίαρχο στόχο.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Είναι ένα ματς που το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Δεν υπάρχουν σε αυτο το ματς νικητές και χαμένοι. Αυτός που είναι νικητής είναι το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο που εκπροσωπείται από δυο γυναικείες ομάδες. Χαιρόμαστε που βρίσκουμε στο γήπεδο ένα αδελφό σωματείο. Αυτό είναι το βασικό κομμάτι. Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρια χρόνια βρίσκει ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε φανταστεί δηλαδή να τεθούν αντιμέτωπες δυο Κυκλαδίτικες ομάδες σε ένα εθνικό πρωτάθλημα.

Καλή επιτυχία και στις δυο ομάδες και συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια και του Περσέα και της Άνω Μεράς που εκπροσωπούν το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο''.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares