Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 20:17

Εμφατικό πέρασμα από τα Χανιά για τις Γυναίκες της ΑΕ Μυκόνου

Η ΑΕ Μυκόνου έκανε εμφατικό πέρασμα με 4-0 από τα Χανιά στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΑΟΧ για τον 3ο όμιλο της Β' Γυναικών.

Οι φιλοξενούμενες πήραν το ματς... από το πρώτο ημίχρονο αφού προηγήθηκαν με 3-0 ενώ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου βρήκαν και τέταρτο γκολ με το οποίο κλείδωσαν οριστικά τη νίκη.

Το πρώτο γκολ το πέτυχε στο 18′ με κοντινή προσπάθεια η Κατερίνα Ντόκου και το 0-2 έγινε πολύ γρήγορα στο 25′ σε αντεπίθεση και την Πρέκα να σκοράρει.

Στο 45+3′ η Αλέξα Γουίλιαμς με εντυπωσιακό φάουλ από πλάγια θέση έκλεισε ιδανικά το ημίχρονο για τη Μύκονο στο 0-3. Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους από σέντρα της Γουίλιαμς, η Ντόκου σκόραρε ξανά στο 47′ με κεφαλιά, έκανε το 0-4 από πολύ νωρίς και το ματς στις Μουρνιές απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια.

Στην καλύτερη στιγμή της η χανιώτικη ομάδα είχε δοκάρι στο 66′ σε τετ α τετ με την Λαγογιάννη, ενώ η Μύκονος έφτασε κοντά στο 0-5 στο 72′ όταν η Γουίλιαμς έβγαλε σε θέση βολής τη Μουτσολάρη, αλλά η Βασιλείου απέκρουσε. Η τερματοφύλακας του ΑΟΧ αρνήθηκε νέο γκολ και στο 88′ σε κοντινή προβολή της Γιοχάλα, η οποία αστόχησε και σε κεφαλιά στην εξέλιξη της φάσης και στο κόρνερ που ακολούθησε.

ΑΟ Χανιά (Κυριάκος Γρηγοράκης-Γιάννης Τσικουδάκης): Βασιλείου, Βαξεβάνη (72′ Μουτσοπούλου), Γιαννακάκη (60′ λ.τρ. Χατζάκη), Μακράκη, Κουρομιχελάκη (88′ Ζουριδάκη), Λαγογιάννη, Νιαυραδάκη (88′ Γιανναράκη), Καραμουσαδάκη, Πισσαδάκη, Νίλσεν (72′ Γκουλούση), Οικονομίδου.

ΑΕ Μυκόνου (Σπύρος Ξένος): Κατσονούρη, Χουτουριάδου, Ευστρατίου (75′ Κουσαθάνα), Πρέκα (75′ Αδάμ), Πατεράκη (70′ Γιοχάλα), Μουτσολάρη, Κούκα, Ντόκου, Τσαγκαλίδου (50′ Νατούμπε), Βίτουλα, Γουίλιαμς (77′ Γιοχάλα).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares