Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 15:33

«Ξεμούδιασαν» οι Μυκονιάτες στο τουρνουά της Άνω Μεράς

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 5 Ιουνίου το τουρνουά 5x5 που διοργάνωσε για 1η φορά φέτος το Α.Σ. Άνω Μεράς στη Μύκονο.

Η όλη διοργάνωση που διήρκησε 2 μήνες ήταν μια προσπάθεια της διοίκησης και των προπονητών του σωματείου της Μυκόνου, ώστε να καλυφθεί το μεγάλο χρονικό διάστημα της μεταβατικής περιόδου μεταξύ της αγωνιστικής απραξίας των παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μεράς σκοπός τους είναι να καθιερωθεί αυτί το τουρνουά σε ετήσια βάση και χρόνο με τον χρόνο να βελτιώνεται.

Οι περίπου 12 ομάδες και οι 90 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αθληθούν και να διασκεδάσουν, πράγμα που τους ευχαρίστησε και ήδη περιμένουν μία ανάλογη κίνηση σο μέλλον.
Για την ιστορία πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Θεοδωρακάκη με σκορ 8-7 με πρώτο σκόρερ του τουρνουά τον Πετράι. Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας ήταν οι: Θεοδωρακάκης, Πετράι, Κατρατζόπουλος, Γκοράρι, Μπαϊράμ, Σιούπουλης, Τσέλαϊ.
Οι παίκτες για την αντίπαλη ομάδα ήταν οι: Πετράι, Νάζος, Γαλούνης Α., Ντούρο, Κιούσης Ν., Αγγελίδης
Τέλος το Α.Σ. Άνω Μεράς θέλει μέσω του
s.c. να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες του γηπέδου 5x5 του κόρφου, Δημήτρη Κουσαθανά και Παναγιώτη Αντωνιάδη, οι οποίοι παρείχαν άριστη φιλοξενία στο τουρνουά, όπως και τους χώρους των εγκαταστάσεων τους.

Φωτογραφίες από τους τελικούς εδώ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares