Σάββατο, 02 Ιουλίου 2011 07:54

Πρόωρος Τελικός για την Πάνω Χώρα Σερίφου

omada2010-11

Η Tottenham τα κατάφερε, απέκλεισε με δυο νίκες την πολύ καλή Samata και πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση όπου θα βρει αντιμέτωπη την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ και για πολλούς αυτό το ματς είναι πρόωρος τελικός.

Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ καλείται να αντιμετωπίσει την περσινή πρωταθλήτρια, η οποία παρά την όχι και τόσο καλή σαιζόν της, έχει βάλει όλες τις δυνάμεις για να κρατήσει τα κεκτημένα της περσινής χρονιάς. Στο ματς της Δευτέρας αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια πολύ δυνατή μονομαχία ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες των play-off. Δυο ομάδες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, δυνατή και καθαρή μπάλα με ποιότητα στο παιχνίδι τους, τις οποίες πολλοί θα ήθελαν να δουν στον τελικό.

Για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ δεν υπάρχουν γνωστά προβλήματα και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης σε όλες τις γραμμές. Ευχόμαστε στην ομάδα της καρδιάς μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. Είμαστε αισιόδοξοι για εσάς γιατί φέτος είσαστε καλύτεροί από ποτέ, κι αυτό το αναθεματισμένο κύπελλο και ο τίτλος μας λείπουν για να γραφτούμε στο πάνθεον της ιστορίας μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares