Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 12:48

Όνειρο ήταν και πάει για την Πάνω Χώρα Σερίφου

panwxwra-tottenham

Στοπ στην πορεία της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ για την κατάκτηση του τίτλου έβαλε η Tottenham Nikaias.

Σε ένα συγκλονιστικό ημιτελικό η Tottenham ήταν πιο τυχερή ενώ είχε και σε καταπληκτική βραδιά ένα τερματοφύλακα που έβγαζε τα πάντα και άντεξε στο σφυροκόπημα των Gialloblu στο δεύτερο μέρος. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ στάθηκε στο ύψος της απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια και το σκορ θεωρείται πλασματικό καθώς στα τελευταία τέσσερα λεπτά κατέρρευσε και δέχθηκε τρία γκολ το ένα πίσω από το άλλο.

Ενώ είχε τις ευκαιρίες δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα και με την Tottenham μακριά από την περιοχή της έλεγχε τον ρυθμό στο ματς. Η Tottenham ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί καθώς το παιχνίδι μακριά από την εστία της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ της βγήκε. Με ένα σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ αλλά η αντίδραση της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑΣ ήταν άμεση. Ο Νικολόπουλος κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή και ανέλαβε την εκτέλεση του. Με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1.


Η συνέχεια ήταν δραματική, με την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ να έχει τις ευκαιρίες για γκολ, να κάνει το παιχνίδι της και να προσπαθεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κρατούσε την Tottenham μακριά αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Και ενώ ο Νικολόπουλος έχει χάσει την ευκαιρία να σκοράρει ύστερα από ένα τρομερό σουτ που απομακρύνθηκε από το τερματοφύλακα στο παραθυράκι, σε μια ανύποπτη φάση και ύστερα από μια μονομαχία στον αέρα του η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα βασανιστικά αργά και η Tottenham πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου έγινε το 3-1 πάλι από μακρινό σουτ με τον Λιβάνιο Θ. ανήμπορο να αντιδράσει.

Θα μπορούσε η εξέλιξη στο δεύτερο ημίχρονο η εξέλιξη να ήταν εντελώς διαφορετική και σήμερα να είχαμε πανηγύρια αλλά η τύχη τα έφερε έτσι να πέσουμε πάνω σε ένα εξαιρετικό αντίπαλο τερματοφύλακα. Το σφυροκόπημα όπως παραδέχτηκαν και οι αντίπαλοι ήταν ανελέητο. Νικολόπουλος, Κουβάτσος, Κανταρέλης και Λιβάνιος Β. επιχείρησαν πάνω από 15 σουτ στο στόχο, Νικολόπουλος και Κουβάτσος συνδυαστήκαν αρκετές φορές μεταξύ τους αλλά ο Φαντομάς ήταν πάντοτε εκεί, όπως και η άμυνα της ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ήταν και απέτρεπε τους αντίπαλους αιφνιδιασμούς με κάθε τρόπο καθώς στα τελευταία λεπτά η ομάδα είχε ανοιχτεί για το γκολ.

Ο διαιτητής του αγώνα θα μπορούσε να δώσει ένα πέναλτι σε αντικανονικό τάκλιν μέσα στην περιοχή αλλά το αρνήθηκε και σε μια άλλη φάση δεν έδωσε φάουλ στο Νικολόπουλο έξω από την περιοχή και στην αντεπίθεση η Tottenham σκόραρε σχετικά εύκολα για το 4-1. Ο Κανταρέλης μείωσε στην αμέσως επόμενη φάση σε 4-2 με κούρσα από το κέντρο και μακρινό σουτ. Η ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ανοίχτηκε κι άλλο σε αυτά τα τελευταία δυο λεπτά για να σκοράρει αλλά η κατάρρευση της αμυντική γραμμής έδωσε την δυνατότητα στην Tottenham να πανηγυρίσει μια ευρεία νίκη και πρόκριση στον τελικό καθώς πέτυχε ακόμη δυο γκολ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares