Αθλητικές ειδήσεις για τον ΝΟ Σύρου

Ο ΝΟ Σύρου ενημέρωσε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε ως οικονομική ενίσχυση του Σωματείου εις μνήμη του εκλιπόντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ευάγγελου Μαυρίκου, μετά από επιθυμία της οικογένειάς του, ανήλθε σε 4.925,00 €.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (SUP) 2024 οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Σύρου κατακτώντας την 4η θέση!

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου αποχαιρετά και τιμά τη μνήμη του Βαγγέλη Μαυρίκου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της Κοπής της Πίτας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου που πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου στην Ερμούπολη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικη πίτας που θα πραγματοποιηθεί  στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου στην Ερμούπολη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 13:30.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 12:52

Γενική Συνέλευση στον Ναυτικό Όμιλο Σύρου

Τακτική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης αποφασίστηκε στον Ναυτικό Όμιλο Σύρου την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε στον διασυλλογικό αγώνα "Ποσειδώνια" που οργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με 34 αθλητές και αθλήτριες, κατακτώντας συνολικά 13 κύπελλα.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Στη Χίο βρέθηκε αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, προκειμένου να συμμετάσχει σε ημερίδα κολύμβησης, που διοργάνωσε ο τοπικός Ναυταθλητικός Όμιλος Θυμιανών, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Το εκπαιδευτικό ταξίδι της 54ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του Ν.Ο.Σ. ξεκίνησε με βροχή το μεσημέρι της Παρασκευής 2/6 από τον Φοίνικα της Σύρου με πρώτο προορισμό τη Σέριφο.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Με την ευκαιρία της επανέναρξης “λειτουργίας” του κολυμβητηρίου, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητικού τμήματος.

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Ο ΝΟ Σύρου ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών μαθήματων ιστιοπλοΐας για τα παιδιά της Σύρου, ηλικίας 6 έως 12 ετών. Τα μαθήματα για το καλοκαίρι 2023 ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιορτινό ήταν το Σάββατο για τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, καθώς έγινε η τελετή παραλαβής και ονοματοδοσίας των δυο σκαφών της κατηγορίας 420, τα οποία δωρίστηκαν στο όμιλο από το μέλος του Ν.Ο.Σ κ. Στέφανο Χανδακά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου στην Ερμούπολη.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΝΟ Σύρου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση Παραλαβής και Ονοματοδοσίας Σκαφών 420 που διορίστηκαν από το μέλος, Στέφανο Χανδακά.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 19/3 οι Πανελλήνιες Προκρίσεις Εθνικών Ομάδων 2023 για τις κατηγορίες Optimist και ILCA 4 στις οποίες ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου εκπροσωπήθηκε από επτά (7) αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με επτά αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου στην Πανελλήνια Πρόκριση των Εθνικών Ομάδων του 2023 για τις κατηγορίες Optimist και ILCA 4.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 44

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35