Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 23:04

Φανέλες: Μανωλά, Βάις, Φουστέρ και Παναθηναϊκού από τον ΑΜΣΦ

MANOLAS1

Η ποδοσφαιρική αξία του Νίκου Μανωλά κατά στα δύο χρόνια που βρίσκετε στο δυναμικό του ΑΜΣ Φιλωτίου έχει σίγουρα συμβάλει τα μέγιστα στην ομάδα της ορεινής Νάξο. Επίσης γνωστή είναι η συμβολή του παίκτη όταν η ομάδα χρειάζεται την δική του στήριξη σε διάφορα θέματα.

Έτσι ο Νίκος Μανωλάς εξασφάλισε μέσω του αδελφού του Κώστα (παίκτη του Ολυμπιακού) τη γνήσια φανέλα του Ναξιώτη ποδοσφαιριστή, όπως και αυτές των συμπαιχτών του, Βάις και Φουστέρ, τις οποίες και δώρισε στον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Παρόμοια κίνηση έκανε και ο Γιώργος Αλεξανδρής από το Παναθηναϊκό κίνημα, ο οποίος εξασφάλισε τρεις γνήσιες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, τις οποίες και δώρισε στον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η Διοίκηση του σωματείου έχει ήδη διαθέσει λαχνούς για την κλήρωση των έξι φανελών, που θα γίνει στην κοπή της πίτας του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εξέδωσε εξής ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κώστα Μανωλά (Ποδοσφαιριστή Ολυμπιακού) και το Παναθηναϊκό Κίνημα (τον Γεώργιο Αλεξανδρή) για τις 6 αυθεντικές εμφανίσεις (3 του Ολυμπιακού και 3 του Παναθηναϊκού) που πρόσφεραν στο σύλλογο μας με σκοπό να χρησιμοποιηθούν προς όφελος του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ «Ο ΖΕΥΣ». Οι εμφανίσεις αυτές θα μπουν σε κλήρωση που θα ολοκληρωθεί και θα γίνει την ημέρα που θα γίνει η κοπή της πίττας του συλλόγου μας . Τους ευχαριστούμε διότι με την κίνηση τους αυτή, έμμεσα βοηθούν οικονομικά την προσπάθεια μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                        ΔΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

LAXNOS FANELES

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares