Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 23:55

Αποκλειστικό: Χωρίς καθυστερήσεις στη Νάξο ο Μανωλάς

MANOLAS-KARAGIANIS2

Ο πρώτος που βγήκε βιαστικά χθες από το αεροπλάνο που μετάφερε την Εθνική μας από την Βραζιλία στην Ελλάδα ήταν ο Κώστας Μανωλάς.

Ο Διεθνής Ναξιώτης Αμυντικός δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στο αγαπημένο του νησί τη Νάξο, όπου έφτασε λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Ελλάδα.

Η δίψα του να επισκεφθεί το νησί και να κερδίσει μία παραπάνω ημέρα διακοπών ανάγκασαν των Κώστα Μανωλά να ταξιδέψει αεροπορικώς στη Μύκονο, από όπου νωρίς το βράδυ με σκάφος ταξίδεψε προς τη Νάξο.

Μάλιστα ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αμέσως μόλις πάτησε το πόδι του στο νησί γευμάτισε με τα μέλη της οικογένειας του στο γνωστό εστιατόριο της Παραλίας της Χώρας της Νάξου "Σμυρνέικο".

Μαζί τους ήταν και ο θείος του Στέλιος, ο οποίος από την επόμενη χρονιά θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της κ20 της ΑΕΚ, όπως και ο αδελφός του Νίκος που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κώστας δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη που τρέφει για το νησί του, όπου έχει πολλούς παιδικούς φίλους τους οποίους λόγω των υποχρεώσεων του με τον Ολυμπιακό και την Εθνική έχει την ευκαιρία να βλέπει μόνο για λίγες ημέρες το καλοκαίρι.

*Η φωτογραφία είναι από το εστιατόριο "Σμυρνέικο" μαζί με τον Σεφ Μάκη Καραγιάννη.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares